Czym kleicie emiter ?
Czym kleicie emiter ?
Witam,
jak w temacie , czym kleicie diody do radiatora w waszych projektach ? oczywiście z najbardziej popularnych w moim świecie (pc) czyli Thermopox czy Zalman bym chętnie skorzystał ale w żadnym lokalnym sklepie ich nie ma .
Na alledrogo nie kupię bo przesyłka wyjdzie więcej niż klej
Może jest coś bardziej popularnego i skutecznego co można kupić np. w Castoramie czy innym budowlanym ?
Dzięki z góry za pomoc , pozdrawiam
jak w temacie , czym kleicie diody do radiatora w waszych projektach ? oczywiście z najbardziej popularnych w moim świecie (pc) czyli Thermopox czy Zalman bym chętnie skorzystał ale w żadnym lokalnym sklepie ich nie ma .
Na alledrogo nie kupię bo przesyłka wyjdzie więcej niż klej
Może jest coś bardziej popularnego i skutecznego co można kupić np. w Castoramie czy innym budowlanym ?
Dzięki z góry za pomoc , pozdrawiam
elektroda.pl
-
A może FUJIK (50ml) podobno jest niezły. Cena to 7,77$ ≈ 22zł przesyłka za 0zł
Może trochę OT ale co mi tam
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic613232.html
Może trochę OT ale co mi tam
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic613232.html
Pozdrawiam
-
-
Potwierdzam, Fujik nie zasycha w tubie, używam około 1 roku i jest nadal właściwej konsystencji.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Mówicie że FUJIK , ciekawa sprawa . Raczej go nie kupie ale dobrze wiedzieć że jest taki dobry.
Co do wyrobu kleju , hmm można by spróbować . Pył miedziany zmieszać np z poxipolem czy żywicą henkela ale nie wiem czy skladniki kleju nie będą izolowały niepotrzebnie ciepła ?
Mój wybór raczej ogranicze do Zalmana i Thermopoxu 85 bo te łatwo kupić na allegro np.
Pozdrawiam
Co do wyrobu kleju , hmm można by spróbować . Pył miedziany zmieszać np z poxipolem czy żywicą henkela ale nie wiem czy skladniki kleju nie będą izolowały niepotrzebnie ciepła ?
Mój wybór raczej ogranicze do Zalmana i Thermopoxu 85 bo te łatwo kupić na allegro np.
Pozdrawiam
elektroda.pl
-