To telefon na Qualcommie czy Mediateku?
Jak na Mediateku to w menu inżynierskim jest lista obsługiwanych częstotliwości. Podejrzewam, że w Qualcommie też, tylko trzeba poszukać jak się tam wchodzi.
Może masz tam możliwość zablokowania telefonu na danej technologii? spróbuj wszystkich po kolei i sprawdź, czy wszystko działa. W ten sposób będziesz miał listę dostępnych w Twojej lokalizacji wszystkich technologi.
Panowie Kolega ma działki note 4 tylko nie wiadomo jaka wersja, przeszukałem już wszystkie zakładki i klikałem po 5x zeby podchodzić w te dodatkowe opcje, nigdzie nie widzę częstotliwości
Ładowarka EU (oryginalna) i procek SnapDragon 625 mogą sugerować wersję EU, jeśli jest Helio to na 100% brak B20, ładowarka US może sugerować że nie jest to global ale pewności nie mam. Podobnie z pamięcią - jeśli jest 4GB RAMu i 64GB wewnętrznej to raczej nie global, bo ta kombinacja jest dostępna od kilku dni, tudzież będzie dostępna na dniach więc nawet DHLem by jej nie dostał jeszcze.
Sam przed chwilą zakupiłem RMN4 Global 4/64 - zobaczę co przyjedzie i czy będą gratisowe słuchawki.
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez ElSor, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy mega minus dla Xiaomi, po 2-3 tyg używania normalnego, noszony w spodniach, zawsze sam, nigdy z żadnym innym przedmiotem - jestem na to uczulony, wyświetlacz ma kilka sporych rys
Samsung note 3 po kilku miesiącach noszenia w identycznych warunkach nie miał praktycznie nic.
Mam Xiaomi Redmi Note 3 Pro - i na nowym xiaomi.eu zamiast ikonki 4G jest ikonka LTE Tak więc zależy to od softu.
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah