Nitecore TIP rozładowuje się leżąc wyłączony
-
Nitecore TIP rozładowuje się leżąc wyłączony
Kupiłem sobie Tip'a na zlocie Knives. Super zabawka, dla mnie jest to idealne EDC.
Problem polega na tym, że potrafi się całkowicie rozładować w dosłownie kilka dni leżenia.
Robię coś nie tak, "ten typ tak ma", czy odesłać na gwarancję?
Problem polega na tym, że potrafi się całkowicie rozładować w dosłownie kilka dni leżenia.
Robię coś nie tak, "ten typ tak ma", czy odesłać na gwarancję?
-
Tak, wypuścili takiego babola, w drugiej wersji poprawili.
Po części można sobie z tym poradzić spiłowując przyciski, bo kliki ma wyjątkowo czułe, po takim zabiegu jest dużo lepiej i ciężej będzie się lampce włączyć w kieszeni. Sam wczoraj to zrobiłem
https://goo.gl/6TkCz4
Po części można sobie z tym poradzić spiłowując przyciski, bo kliki ma wyjątkowo czułe, po takim zabiegu jest dużo lepiej i ciężej będzie się lampce włączyć w kieszeni. Sam wczoraj to zrobiłem
https://goo.gl/6TkCz4
A ja mam pytanie jak rozpoznać tą drugą wersję? No chyba, ze tylko edycja świąteczna jest pozbawiona tego buga...
Na GearBest twierdzą, że jest tylko jedna wersja
Na GearBest twierdzą, że jest tylko jedna wersja
Na Banggood twierdzą, że sprzedawane obecnie TIPy nie mają tego problemu, ale chyba sami nie są do końca przekonani czy to prawda, powtarzają tylko to, co napisał im dostawcaQuestion:
Hi, is ist the new second version without the lock out problem? If yes, are all colors the new version? Thx! Regards JB
Reply:
Hello JB,
The product does not have the old version and new version.
It is with lockout mode.
W trybie blokady naciskasz obojętnie który przycisk, jeśli mruga dioda pod przyciskami jest to wadliwa wersja pierwsza.qkam pisze:A ja mam pytanie jak rozpoznać tą drugą wersję
Kupiłem Tipa na Banggod tuż przed świętami i dostałem wersję V2, bez wad.
Może się zdarzyć, że mają jeszcze jakieś egzemplarze V1 i komuś wyślą, ale chyba w takim przypadku bez problemu robią resend albo wymieniają.
Dobry wieczór na początku majówki, przepraszam za lekkie fą pa na początku, ale w natłoku informacji nie zauważyłem generalnej zasady forum, a zatem jeszcze raz: witam!
Zacząłem dopiero w temacie latarek i rozglądam się z lekka na forach.
W odniesieniu do ostatniego postu @maba: wersja WE niestety w bardzo nieprzyjemnej cenie ostatnio, a dziwne, myślałem, że zimowa edycja wiosną będzie tanio wyprzedawana...
Pytanie: TIP CRI Nichia miała też ten sam problem? Mają nadal?
Zacząłem dopiero w temacie latarek i rozglądam się z lekka na forach.
W odniesieniu do ostatniego postu @maba: wersja WE niestety w bardzo nieprzyjemnej cenie ostatnio, a dziwne, myślałem, że zimowa edycja wiosną będzie tanio wyprzedawana...
Pytanie: TIP CRI Nichia miała też ten sam problem? Mają nadal?
Ostatnio zmieniony sobota 29 kwie 2017, 20:29 przez rafnov, łącznie zmieniany 1 raz.