Mój projekt: montaż latarek 25.4 pod kierownicę.
-
Fotki będą jak skończę.
Gwinty napewno delikatne, bo w alu i króciutkie. Z tym że jak robili badania na Agh-u, to wyszło że 90% obciążenia przenosi 3 pierwsze zwoje o ile mnie pamięć nie myli, dlatego na takie się zdecydowałem. Ja raczej nie przewidywał częstego okręcania uchwytu, a projektowałem go w zasadzie pod siebie.
Gwinty napewno delikatne, bo w alu i króciutkie. Z tym że jak robili badania na Agh-u, to wyszło że 90% obciążenia przenosi 3 pierwsze zwoje o ile mnie pamięć nie myli, dlatego na takie się zdecydowałem. Ja raczej nie przewidywał częstego okręcania uchwytu, a projektowałem go w zasadzie pod siebie.
Joachim, firma która robiła mi anodą profesjonalna, robią dla "Ortyl Wytwórnia Narzędzi Skrawających" i paru innych firm, daj na priw to powiem Ci co i jak, współpraca naprawdę fajna, robią każdą anodę, nawet 3'ciegio stopnia.
Parę fotek na rowerze, założyłem czerwony zestaw:
*kółeczka po trasie dobrej, zero uszkodzeń anody od łańcucha. Pasowanie pod łożysko otworu idealne, mimo, że ich nie uprzedziłem, że ocb, dokładnie warstwa narastająca anody 0,02mm
Parę fotek na rowerze, założyłem czerwony zestaw:
*kółeczka po trasie dobrej, zero uszkodzeń anody od łańcucha. Pasowanie pod łożysko otworu idealne, mimo, że ich nie uprzedziłem, że ocb, dokładnie warstwa narastająca anody 0,02mm
Wszyscy z tymi Convoyam'i, więc sam się zaopatrzyłem Przyznam, że pozytywnie mnie zaskoczyło to maleństwo, ale w porównaniu do Solarforca, może też za termofor robić
Parę fotek na szybko:
Kolega Slr82 rozwiązał też problem - na izolepie z tworzywa jeździło delikatnie, a mocniej złapane miażdżylo taśmę. Rozwiązanie:
http://www.mpartner.com.pl/tasma-izolac ... p-461.html
Trzyma znacznie lepiej, do tego wygląda też estetycznie:
Parę fotek na szybko:
Kolega Slr82 rozwiązał też problem - na izolepie z tworzywa jeździło delikatnie, a mocniej złapane miażdżylo taśmę. Rozwiązanie:
http://www.mpartner.com.pl/tasma-izolac ... p-461.html
Trzyma znacznie lepiej, do tego wygląda też estetycznie:
- smokuxx1987