Convoy S2+ czy to normalne że się grzeje?
Convoy S2+ czy to normalne że się grzeje?
Witam,
Zakupiłem Convoy S2+ XML2 T6-4C po 2 minutach działania bardzo się grzeje w miejscu diody, można powiedzieć że aż parzy. Czy to normalne? latarka kupiona na baggodd
Zakupiłem Convoy S2+ XML2 T6-4C po 2 minutach działania bardzo się grzeje w miejscu diody, można powiedzieć że aż parzy. Czy to normalne? latarka kupiona na baggodd
Dobrze że się grzeje, jak jest sterownik 2,8A to tak będzie, nawet 2,1A daje ciepełko znaczne po tym czasie.
Tylko brak trybów mógł by być oznaką jakiegoś zwarcia.
Tylko brak trybów mógł by być oznaką jakiegoś zwarcia.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
To chyba to pytanieskaktus pisze:Wciąż czekamy na pytanieadam65 pisze:Bardzo dziękuję za odpowiedzi. W takim razie jestem spokojny że to normalne.
Korzystając z okazji jeszcze jedno pytanie.
Witam. Podobne sie pod temat. Mam problem z convoy S3, od jakiegos czasu duzo słabiej świeci. Chciałem zrobić reset, ale nic z tego, nie da sie. Trybu tez nie moge zmienić.
Kupiłem ja na tym forum od jednego z forumowiczów, niestety skasowali mi konto i nawet nie wiem od kogo. Drivre byl najdroższy z tego co pamiętam. Jakas podpowiedz? Szkodza mi jej super sprzęt z którego bardzo często korzystam.
Kupiłem ja na tym forum od jednego z forumowiczów, niestety skasowali mi konto i nawet nie wiem od kogo. Drivre byl najdroższy z tego co pamiętam. Jakas podpowiedz? Szkodza mi jej super sprzęt z którego bardzo często korzystam.
Ostatnio zmieniony środa 12 lip 2017, 05:53 przez bolej1, łącznie zmieniany 1 raz.