Światła do jazdy dziennej jakie wybrać do 150zł
Cedalt pisze:Według informacji na stronie mają. Znalazłem jeszcze takie: >> LINK <<
Teoretycznie nowszy model tych 510HP, dodali funkcje świateł pozycyjnych. Są ok, czy nie bawić się w to i zakupić bez tej opcji?
A skąd masz informację, że to jest nowszy model? Z tą "nową odsłoną" to zwykła ściema sprzedającego. Ten model jest skierowany po prostu do innych odbiorców niż HP. Mam tu na myśli jakieś lanserskie BMW czy stuningowanego fiata. Lepiej nie kombinuj i bierz HP.
Witam,
Poczytaj tutaj jakie ja miałem przeboje z lampami NSSC. Na szczęście po wymianie całego kompletu, łącznie z modułem, problem na razie nie powrócił.
Pozdrawiam.
Poczytaj tutaj jakie ja miałem przeboje z lampami NSSC. Na szczęście po wymianie całego kompletu, łącznie z modułem, problem na razie nie powrócił.
Pozdrawiam.
Witam,
Co sądzicie o lampach firmy Stig ?
Pytam, gdyż moje NSSC w czasie ostatniej deszczowej pogody trwającej do dzisiaj znowu delikatnie zaczęły parować na kloszu od wewnątrz.
Pozdrawiam.
Co sądzicie o lampach firmy Stig ?
Pytam, gdyż moje NSSC w czasie ostatniej deszczowej pogody trwającej do dzisiaj znowu delikatnie zaczęły parować na kloszu od wewnątrz.
Pozdrawiam.
A które będą najlepsze pod kątem generowanych zakłóceń?
Radio i tak mi już szumi bo mam kilka urządzeń w aucie które sieją i nie chciałbym tej sytuacji pogłębiać.
Do mojego auta bardziej pasują okrągłe, aczkolwiek mnie się bardziej podobają proste
Ale w sumie jest mi to obojętne - priorytetem jest jak najmniejsza ilość zakłóceń.
Radio i tak mi już szumi bo mam kilka urządzeń w aucie które sieją i nie chciałbym tej sytuacji pogłębiać.
Do mojego auta bardziej pasują okrągłe, aczkolwiek mnie się bardziej podobają proste
Ale w sumie jest mi to obojętne - priorytetem jest jak najmniejsza ilość zakłóceń.
Pozdrawia... Budzik
Widzę ze z firmowych najtansze będą OSRAMY
http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-dzie ... 43475.html
Będą ok? Bo to widzę, że jakieś m-tech a znaczek osram dodany tak jakby dodatkowo.
http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-dzie ... 43475.html
Będą ok? Bo to widzę, że jakieś m-tech a znaczek osram dodany tak jakby dodatkowo.
Pozdrawia... Budzik
-
-