Witajcie.
Po starej znajomości mam możliwość zakupu zwrotów od klientów. Zwroty te to ledowe zamienniki żarówek do markerów. Do wyboru są tak naprawdę trzy modele. Model 1 - 4 ledy XPE + sam radiator. Model 2 - jeden led no-name i wbudowana wewnątrz przetwornica. Model 3 to dwa ledy noname i wbudowana przetwornica.
Wersja na 1 led TUTAJ
Wersja na 2 ledy TUTAJ
Wersja na 4 ledy TUTAJ
Pytanie czy toś by to chciał zakupić choćby dla samych radiatorów ? Zależnie od ilości, cena za komplet będzie w granicach 6 - 10 zł, wszystko zależy ile będzie chętnych. Sam dla siebie wezmę zapewne jakieś 5 - 10 sztuk. Do zakupienia jest ponad tysiąc Jak coś, piszcie w temacie.
PS-W zestawie nie ma pudełek, przejściówek itd. Wersja na 4 ledy praktycznie zawsze ma obcięte kable.
Markery do BMW - zakup grupowy - ktoś byłby chętny ?
Witaj
Trzonek będzie na H8?
Najsensowniejsze wydaje się chyba to na 4 ledy
Interesuje mnie jak najtańsza opcja, zarazem jak najlepsza na mega moda, w sensie obudowa która będzie miała dużo aluminium, przetwornica mi nie potrzebna.
Zależnie od ceny ale powiedzmy 10szt.
Ps. masz tylko markery czy inne tego typu Żarówko/LEDy?
Trzonek będzie na H8?
Najsensowniejsze wydaje się chyba to na 4 ledy
Interesuje mnie jak najtańsza opcja, zarazem jak najlepsza na mega moda, w sensie obudowa która będzie miała dużo aluminium, przetwornica mi nie potrzebna.
Zależnie od ceny ale powiedzmy 10szt.
Ps. masz tylko markery czy inne tego typu Żarówko/LEDy?
Ostatnio zmieniony wtorek 04 kwie 2017, 20:48 przez ProLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Główny spammer tego Forum