Śledzenie naszych przesyłek
-
Orientacyjna informacja jaki czas idzie przesyłka do danego kraju
http://track-chinapost.com/China_Post_A ... e_Stat.php
Info by China Post.
http://track-chinapost.com/China_Post_A ... e_Stat.php
Info by China Post.
-
Nie pociesza mnie ta informacja bo też czekam na paczkę z fasttech. Ale może szła tak długo bo akusy w paczce. Dam znać jak odbiorę, tylko moja paczka idzie nierejestrowana. Poza tym czy rejestrowana czy nie to tylko plus ze można popatrzeć ile na WERze leży, bo jak na razie nierejestrowane paczki przychodzą szybciej. Może przypadek.
-
Zdecydowanie mniejsze paczki idą szybciej. Dziś rano doszła z fasttechu zamówiona 09.03.17. Host Convoya z drugiego zamówienia jeszcze nie dotarł a kupione jedno za drugim.
Ostatnio zmieniony piątek 31 mar 2017, 22:26 przez dewudodo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawa historia.
Dostałem pismo z Finlandii informujące o zatrzymaniu mojej przesyłki, bo nie nadawała się na lot ze względu na przepisy / bezpieczeństwo. Nie mogę jej już odebrać, bo została zniszczona.
Co ciekawe nie mam pojęcia co to jest. W grudniu wysłana była do mnie przesyłka z 2x26650, ale już mi BG oddał kasę. Była nie rejestrowana i ślad się urywa na trackingu wewnętrznym / chińskim w Londynie.
Czyli nie mam pojęcia co to jest, nic do mnie nigdy nie szło przez Finalndię. Może to jakaś moja przesyłka inna, ale nie wiem co to może być. To nie ogniwa, bo nie zamawiałem ostatnio.
Szkoda, że nie podali numeru przesyłki. Miał ktoś coś takiego?
Pewnie nigdy się nie dowiem co to było.
Dostałem pismo z Finlandii informujące o zatrzymaniu mojej przesyłki, bo nie nadawała się na lot ze względu na przepisy / bezpieczeństwo. Nie mogę jej już odebrać, bo została zniszczona.
Co ciekawe nie mam pojęcia co to jest. W grudniu wysłana była do mnie przesyłka z 2x26650, ale już mi BG oddał kasę. Była nie rejestrowana i ślad się urywa na trackingu wewnętrznym / chińskim w Londynie.
Czyli nie mam pojęcia co to jest, nic do mnie nigdy nie szło przez Finalndię. Może to jakaś moja przesyłka inna, ale nie wiem co to może być. To nie ogniwa, bo nie zamawiałem ostatnio.
Szkoda, że nie podali numeru przesyłki. Miał ktoś coś takiego?
Pewnie nigdy się nie dowiem co to było.
To i ja sobie ponarzekam.
Moja się ruszyła z WER Warszawa, od wtorku jest w transporcie...
Moja się ruszyła z WER Warszawa, od wtorku jest w transporcie...
Sky Ray King (XML T6 3C) DRY (XML T5 4B) Zebralight H600 FW (XML) Yezl S7 SS (XPG S2 2T) Ultrafire C3 SS (XML T6 3C) Klon TK35 (XML U2 1C) Solarforce L2P (XML T5 4B) Ultrafire A3 (XRE Q5), LedLenser P5 (XRE) Jetbeam Raptor RRT-0 (XPG R5)
Wydawało mi się, że status "w transporcie" nic nie oznacza. Odkąd go wprowadzili (dla moich paczek) zawsze się pojawiał max kilka godzin od WER. A ostatni "transport" z Warszawy do Żyrardowa, więc z 50 km trwał równy tydzieńLuigi pisze:Moja się ruszyła z WER Warszawa, od wtorku jest w transporcie...