Światła nigdy za wiele. Przynajmniej dla mnie. Gdy jest ciemniej, to widzę gorzej, gorzej niż inni
Szkoda, że autor poczuł się urażony.
Swoją drogą to od dawna jestem za tym, że w regulaminie powinno być, że co zostało opublikowane, jest udostępniane na licencji CreativeCommons, albo nawet Public Domain, ale powiedzmy, że CC-NC-SA. Czyli uznanie autorstwa, do dowolnego użytku niekomercyjnego, ponowne użycie na tych samych zasadach i nikt by nie mógł żądać usuniecia czegoś, co sam napisał/ wstawił, jeżeli to nie łamało by innych punktów regulaminu.
Temat zapowiadał się ciekawie, a skończył się żałośnie... cóż.
Pozdrawiam.
xyz
Widzę, że to mój wpis tak bardzo Cię uraził, pomimo, że nie był skierowany do Ciebie i nie był stwierdzeniem a przypuszczeniem. Skoro tak, to bardzo Cię przepraszam, bo nie był to mój zamysł a jedna z moich najprawdopodobniejszych myśli, tylko "wypowiedziana na głos". Ciągle czekałem na rozwój tematu i opisanie swoich wniosków a nie tylko przedstawianie suchych informacji. Poszedłeś swoją drogą dobierając lampki i za to duży plus ale jak widzisz, nie jest to po naszej (i mojej) myśli z wielu powodów, choćby ogromnej masy zestawu i końcowej ceny. Wystarczyło przedstawić swoje argumenty na obronę tych światełek i odpowiedzieć na pytania użytkowników, zamiast strzelać focha.