Kaidomain - zakupy
Kaidomain - zakupy
Cześć, kupował ktoś u nich w ostatnim czasie? Szukam po necie i aktualnych opinii wiele nie ma. Mają jakieś konkretne produkty w dobrych cenach czy jakieś kupony?
Wstępnie przejrzałem ceny i oferta to jakoś specjalnie w dobrych cenach nie widać wiele i jakieś dziwne marki oprócz kilku znanych
Potrzebuję zamówić takie włączniki:
Klik Omten
Przy okazji może też coś więcej znajdę to dorzucę do paczki. Chyba, ze znacie miejsce gdzie mają w podobnej cenie. Ali jest drożej (chociaż akceptowalnie), fasttech nie ma.
Z góry dzięki za odp,
Pozdrawiam
Wstępnie przejrzałem ceny i oferta to jakoś specjalnie w dobrych cenach nie widać wiele i jakieś dziwne marki oprócz kilku znanych
Potrzebuję zamówić takie włączniki:
Klik Omten
Przy okazji może też coś więcej znajdę to dorzucę do paczki. Chyba, ze znacie miejsce gdzie mają w podobnej cenie. Ali jest drożej (chociaż akceptowalnie), fasttech nie ma.
Z góry dzięki za odp,
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czwartek 16 mar 2017, 16:34 przez kemor90, łącznie zmieniany 1 raz.
- smokuxx1987
Ja ostatnio kilka zamówień tam złożyłem.
Wysyłka darmowa więc nie musisz szukać nikogo do zakupu.
Paczki docierają szybciej niż z BG.
Kontakt też lepszy szybko odpisują i nie robią problemów.
Dodatkowo powyżej pewnej kwoty zamówienia dodają gratisy typu ściereczka do szybek latarkowych czy brylok latarka.
Z kodów to BLF działa ale szału nie ma z obniżką ceny.
Podsumowując sklep godny polecenia, mają dość szeroki asortyment jeśli chodzi o diody i chyba największy wybór reflektorów.
Wysyłka darmowa więc nie musisz szukać nikogo do zakupu.
Paczki docierają szybciej niż z BG.
Kontakt też lepszy szybko odpisują i nie robią problemów.
Dodatkowo powyżej pewnej kwoty zamówienia dodają gratisy typu ściereczka do szybek latarkowych czy brylok latarka.
Z kodów to BLF działa ale szału nie ma z obniżką ceny.
Podsumowując sklep godny polecenia, mają dość szeroki asortyment jeśli chodzi o diody i chyba największy wybór reflektorów.
Ostatnio kupiłem kilka przedmiotów w kilku przesyłkach (3-4) i muszę przyznać, że chyba jest to na chwilę obecną jeden z najsprawniej funkcjonujących sklepów. Za każdym razem też dostałem ściereczkę do optyki z ich logo / adresem WWW. Zapakowanie przedmiotów to nie tylko wrzucenie ich do koperty bąbelkowej ale i staranne owinięcie w dodatkową folię z powietrzem. Jakie ceny są każdy widzi, od zawsze (jak pamiętam) mają kod CPF / BLF, który daje na latarkowe rzeczy kilka % upustu. Nic tylko kupować.
-
Witam, zastanawiam się nad zakupem kilku diod LED w omawianym sklepie. Wybór spory, podłoża DTP, tylko czy faktycznie wysyłają to co w opisie ?
Jakie macie świeże doświadczenia w tym temacie, w starszych wątkach o Kaidoman jednak nie było zbyt pochlebnych opinii.
Taka dioda mnie zaciekawiła:
http://www.kaidomain.com/p/S026460.Cree ... tter-CRI80
Barwa 5000K i CRI80+ w XP-L2 to możliwe ? Nie jestem na bieżąco z diodowymi nowościami.
Jakie macie świeże doświadczenia w tym temacie, w starszych wątkach o Kaidoman jednak nie było zbyt pochlebnych opinii.
Taka dioda mnie zaciekawiła:
http://www.kaidomain.com/p/S026460.Cree ... tter-CRI80
Barwa 5000K i CRI80+ w XP-L2 to możliwe ? Nie jestem na bieżąco z diodowymi nowościami.
- smokuxx1987
Sklep ostatnio ma dobre opinie.
Jak zależy Ci na neutralnej barwie i wysokim Cri to tutaj masz nichię 219C : http://www.kaidomain.com/p/S026301.Nich ... pper-MCPCB
Jak zależy Ci na neutralnej barwie i wysokim Cri to tutaj masz nichię 219C : http://www.kaidomain.com/p/S026301.Nich ... pper-MCPCB
-
- smokuxx1987
-
To też dobry pomysł, jeszcze jakiś mały kolimator mógłbym wypróbować.smokuxx1987 pisze:XP-L powinna szerzej świecić.
Zawsze można rozogniskować diodę stosując różnej grubości podkładki centrujące.
Jednak mam wątpliwości co do parametrów diody które podaje Kaidoman tj. 5000K i CRI 80+
Szukałem takiej diody na stronie dystrybutora firmy Cree > Mouser i nie widzę czegoś takiego, mają XP-L 5000k ale CRI max. 75 .