Problem z ładowarką Heseny HXY-18650
-
Problem z ładowarką Heseny HXY-18650
Witam.
Mam mały problem z moją ładowarką Heseny HXY-18650 (mam ją z może 3-4 miesące) a mianowicie podczas próby ładowania 2- óch ogniw jednocześnie ładowane jest tylko jedno.
Sprawdzałem jednym ogniwem i pojedyńczo oba kanały działają.
Zdjęcia najlepiej pokazują problem
Ktoś może wie co się podziało?
Jest sens ja ratować czy lepiej rozglądnąć się za czymś lepszym?
A i Oba oba ogniwa są sprawne.
Mam mały problem z moją ładowarką Heseny HXY-18650 (mam ją z może 3-4 miesące) a mianowicie podczas próby ładowania 2- óch ogniw jednocześnie ładowane jest tylko jedno.
Sprawdzałem jednym ogniwem i pojedyńczo oba kanały działają.
Zdjęcia najlepiej pokazują problem
Ktoś może wie co się podziało?
Jest sens ja ratować czy lepiej rozglądnąć się za czymś lepszym?
A i Oba oba ogniwa są sprawne.
To taka, z tych niskiego sortu ładowarka. Ja miałem podobny problem z ładowarką ultrafire wf-139, też tylko pojedynczo zaczęła ładować. Zezłomowałem... Jak nie chcesz zbyt dużo wydać, to zakup "Liitokala Lii-100" na jedno ogniwo, Lii-500 lub opus bt-c3100 v2.2 na cztery ogniwka, i z pomiarem pojemności.
-
ptja dzięki za zainteresowanie
Nie. Oba są do ładowania.
A może jeśli nikt nie będzie miał pomysłu co się zebało to może polecicie jakąś ładowareczkę tym razem na 4 ogniwa w cenie do 20-25 zielonych?
Nie. Oba są do ładowania.
A może jeśli nikt nie będzie miał pomysłu co się zebało to może polecicie jakąś ładowareczkę tym razem na 4 ogniwa w cenie do 20-25 zielonych?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 mar 2017, 19:49 przez swirak9001, łącznie zmieniany 1 raz.
poczytaj o tej Lii-500
-