Mała latarka warsztatowa z ładowarką i magnesem
Mała latarka warsztatowa z ładowarką i magnesem
Witam.
Poszukuję latarki ledowej z długim giętkim i nastawnym ramieniem do pracy w warsztacie.
Musi mieć ładowarkę i wbudowany akumulator oraz najlepiej magnes. Ktoś się z takim sprzętem spotkał?
Poszukuję latarki ledowej z długim giętkim i nastawnym ramieniem do pracy w warsztacie.
Musi mieć ładowarkę i wbudowany akumulator oraz najlepiej magnes. Ktoś się z takim sprzętem spotkał?
-
Znalazłem coś takiego
latarka warsztatowa
Jest zasilana 3 bateriami AAA.
Posiadam dystans do założenia aku 18650, który powinien pasować. Czy myślice ,że jak dołożę do tego moduł ładowania na micro usb to będzie działało?
latarka warsztatowa
Jest zasilana 3 bateriami AAA.
Posiadam dystans do założenia aku 18650, który powinien pasować. Czy myślice ,że jak dołożę do tego moduł ładowania na micro usb to będzie działało?
18650 do tego? Toż to jakaś zabaweczka... Już w Lidlu mieli lepszą warsztatówkę ze zintegrowanym aku oraz w biedronce taka sama tyle, że na baterie. Takie: http://www.electro.pl/oswietlenie-techn ... lsrc=aw.ds
To coTy pokazałeś to nawet nie warto tego kupować.
To coTy pokazałeś to nawet nie warto tego kupować.
Warunek. Długie giętkie ramię. Nic innego nie znalazłem. Z resztą kupiłem już ja. Owszem jest kiepska ,ale będzie się sprawdzała, bo silny magnes i daje dużo światła. Mam pytanie tylko czy moduł można zamontować i jak go ew polutować. Chcę wiedzieć czy będzie to działało z tymi diodami (9 zwykłych ledów) bo teraz z 3 bateriami AAA działa to bardzo ładnie. Nie mogę rozkręcić głowicy. Chciałem zrobić to tak, że do modułu pod baterię podłączam aku i do aku obwód z diodami i włącznikiem. Będzie to działało?