Witajcie.
Wracam do epalenia. Chciałbym zakupić jakiegoś moda na 18650 + parownik. Celuję w moda elektronicznego (regulacja mocy) oraz parownik z pojemnikiem na płyn (nie chcę zalewać przed każdym "paleniem"). Mile widziane zasilanie z 18650 a już bajerem by było, aby mod miał wbudowaną ładowarkę, ale bez tego przeżyję. Czego bym oczekiwał ? Dużo dymu, regulacji mocy i dobrej jakości. Oczywiście im cena niższa tym lepiej, ale wszystko w granicach rozsądku.
Czy jesteście w stanie polecić jakiś konkretny model / sklep dla kogoś kto do tej pory korzystał z eGo ?
Epapieros - jaki mod i parownik ?
Ja mam takie cuś:
iStic Pico
plus wysoprądowego LG'ka 3000 mAh i od niedawna tytanową grzałkę do trybu kontroli temperatury(koszt poniżej 10 pln)kitowa jest kanthalowa i tryb TC nie bangla. Akus wystarcza mi na cały dzień, a przepalam ~2 zbiorniczki liquidu. Po wszystkich kombinacjach z penopodobnymi wynalazkami wreszcie można powiedzieć, że e-palenie jest bezproblemowe: nic nie cieknie, nic się nie przypala, można toto ładować z USB albo wyciągnąć aku i wrzucić do zewnętrznej ładowarki. Jeśli chodzi o wytrzymałość to zaliczył parę porządnych gleb i problem zrobił się dopiero jak poleciał mi z kieszeni pionowo na chodnik, aż się + w aku wgiął. Okazało się że puścił lut przy biegunie dodatnim(pod dolnym deklem). Lutownica i 5 minut zabawy i działa do tej pory bezproblemowo już ponad pół roku.
iStic Pico
plus wysoprądowego LG'ka 3000 mAh i od niedawna tytanową grzałkę do trybu kontroli temperatury(koszt poniżej 10 pln)kitowa jest kanthalowa i tryb TC nie bangla. Akus wystarcza mi na cały dzień, a przepalam ~2 zbiorniczki liquidu. Po wszystkich kombinacjach z penopodobnymi wynalazkami wreszcie można powiedzieć, że e-palenie jest bezproblemowe: nic nie cieknie, nic się nie przypala, można toto ładować z USB albo wyciągnąć aku i wrzucić do zewnętrznej ładowarki. Jeśli chodzi o wytrzymałość to zaliczył parę porządnych gleb i problem zrobił się dopiero jak poleciał mi z kieszeni pionowo na chodnik, aż się + w aku wgiął. Okazało się że puścił lut przy biegunie dodatnim(pod dolnym deklem). Lutownica i 5 minut zabawy i działa do tej pory bezproblemowo już ponad pół roku.
W takim razie polecam SMOK BEC Pro, używam go codziennie od prawie 3 lata i jestem bardzo zadowolony.skaktus pisze:fajnie aby cała złożona fajka przypominała bardziej latarkę czyli jedną tubę
Co do parownika to wypadłem z obiegu bo od dłuższego czasu jadę na GbB-22.
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC