Podziel się swoim smutkiem 2

....nie pasujące gdzie indziej...
MCSubi

Post autor: MCSubi »

Inflacja wróciła.
Awatar użytkownika
endrju1

Post autor: endrju1 »

Ergo hestia. Co ciekawe, wyszło mi 4zł taniej niż rok temu :)
Awatar użytkownika
MariuszB.

Post autor: MariuszB. »

endrju1 pisze:Mi też ostatnio wyliczyli prawie 1000zł, ale przespacerowałem się do mojego agenta i wyszło poniżej 400zł :)
Coś mi tu nie pasuje, mam auta i wszelkie ubezpieczenia w Ergo Hestii i po znacznych rabatach (czytaj maksymalnych), oraz w pakietach z 920 zł zeszło na 630 zł, to skąd u Ciebie dodatkowy rabat 60% ponad zapewne stały rabat 60% ? chyb a że ubezpieczałeś motorower lub motocykl :mrgreen:
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki :)
Awatar użytkownika
endrju1

Tak to wygląda.
Obrazek
Awatar użytkownika
MariuszB.

endrju1, powiedz czym jest spowodowany taki rabat i rozbieżności w ubezpieczeniach aut w tej samej firmie? ... chyba że ma się u nich multum ubezpieczeń, lub biorą pod uwagę wiek auta i jego przebieg... oczywiście nie mam na myśli wieku kierownika, ilości szkód itp. ponieważ w moim przypadku te kryteria odpadają, nie łapię się na żadne z nich.
Pozdrawiam
Mariusz
Jeśli pomogłem Ci w Twoim temacie to kliknij na "pomógł" przy moim poście....... to nic nie kosztuje ...... Wielkie Dzięki :)
Awatar użytkownika
endrju1

Ciężko powiedzieć, w tym samym punkcie (choć u innego ubezpieczyciela) mój ojciec ubezpiecza 3 auta, więc może jakaś drobna ulga z tego tytułu jest. Poza tym punkt prowadzi znajoma.
Sam łapie się chyba na najlepszy przedział, czyli stare auto, bezwypadkowe, sam mam komplet zniżek i czyste konto (żadnej kolizji z mojej winy) i wiek ponad 30 więc pewnie się dobrze wstrzeliłem.
Ostatnio zmieniony piątek 03 mar 2017, 17:31 przez endrju1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MariuszB.

Dlatego spytałem bo i ja łapię się pod te wszystkie zniżkowe kryteria, chyba że płacę tyle bo mam praktycznie nowe auto, ale na inne starsze też wychodzi kosmos :evil:
Pozdrawiam
Mariusz
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Lipa Panowie lipa... Nie minęło pół roku a już mam podejrzenie wznowy...😧
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

pier, współczuję.

Trzymam kciuki, że, gdyby podejrzenie okazało się prawdziwe, to leczenie tym razem będzie szybsze i łatwiejsze.

A mnie dalej smuci szkoła młodego. Chłopaka za bardzo denerwuje jak mu coś nie wychodzi i się wtedy wścieka. Wczoraj jeszcze mu wtedy nauczycielka dowaliła, że się zachowuje jak przedszkolak, to wtedy ławkę przewrócił ze złości. :( Na poniedziałek wzywają nas do psychologa. Już widzę jak to pomoże. Ło ho ho. Najlepiej dziecku papiery wypisać i potem mieć go w ...piiii..., albo do innej szkoły przenieść.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Awatar użytkownika
Volo

Post autor: Volo »

Pier, trzymam kciuki żeby to był tylko "fałszywy alarm".
Zdrowia życzę!
Awatar użytkownika
grzała

Post autor: grzała »

Pier - szczęścia i zdrowia

Mi wczoraj w pracy wciągnęło convoya s2+ do zwijarki drutu, urwało prawie gwint przy dupce i trochę zgniotło, ogólnie zdemolowana ale świeci - twarda sztuka. Trzeba będzie hosta kupić. Już nawet się z tego śmieję teraz ale wczoraj - to bez kija nie podchodź.
Convoy S2+; C8; Moon M-3r
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Szlag mnie trafi. Od wtorku leżę w szpitalu i tylko czekam na wynik. Oszaleć można.
Awatar użytkownika
artur_n

Post autor: artur_n »

Mama przegrała walkę z rakiem :cry:
Everybody lies...
hoka

Post autor: hoka »

Najszczersze kondolencje.
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

Artur_n, wyrazy współczucia... :cry:
Pozdrawiam