Co moze konkurowac z Tiablo A10 z DX'a?
Co moze konkurowac z Tiablo A10 z DX'a?
Czesc
Czy jakas latareczka z Dx'a moze konkurowac z Tiablo a9 lub a10. Latarka mialaby byc do 40 $. Chodzi tutaj glownie o moc latarki - zasieg, i dosc mocno skupiony strumien swiatla - do ogolnego zastosowania. Wczesniej juz pisalem moje propozycje ale moze skupie sie teraz na Tiablo. Ma moze ktos te latareczki w domku i moze je do czegos porownac z DX?
Czy jakas latareczka z Dx'a moze konkurowac z Tiablo a9 lub a10. Latarka mialaby byc do 40 $. Chodzi tutaj glownie o moc latarki - zasieg, i dosc mocno skupiony strumien swiatla - do ogolnego zastosowania. Wczesniej juz pisalem moje propozycje ale moze skupie sie teraz na Tiablo. Ma moze ktos te latareczki w domku i moze je do czegos porownac z DX?
- Calineczka
- Kontakt:
Chodze szperam i jeszcze znalazlem cos takiego http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13268 troche drozej $ ale moze jakos wyskrobie. Jesli nie polecicie to zamowie ta v-65- czy ta v-65 ma tylko 150lum? Cree r2 o mocy np 240 lum nie bedzie swiecic lepiej?czy to 240 lum w opisach latarek to tylko chinski chwyt marketingowy?
A moze cos z allegro http://allegro.pl/item726416590_ultrafi ... rybow.html czy kupujac od tego Pana nie przeplace?
A moze cos z allegro http://allegro.pl/item726416590_ultrafi ... rybow.html czy kupujac od tego Pana nie przeplace?
Ultrafire C2 do szperaczy bym nie zaliczył. 150 lumenów jest napisane tylko. Odrazu kup sterownik 15880 wymienisz w niej (V-65C) i będziesz miał naprawdę dobre światełko. Z czasem może zainwestujesz kilka zł w diode od polskiego dystrybutora i na pewno będziesz zadowolony. Za te pieniądze nic ciekawszego nie wymyśle.
Witam, popieram Lennina , kup V-65C a będziesz szczęśliwy, zresztą ma teraz poprawiony ref i skupienie jest naprawdę niezłe .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Latareczce juz nieduzo brakuje do kupna (polecanej V-65c) prosze jeszcze tylko o wypowiedz co do podanego przeze mnie linku z allegro i juz wszystko rozwieje moje watpliwosci.
Tak wiec V-65 czy ta c2 z allegro?
Wiecej pytan miec juz nie bede pozostanie juz tylko sam zakup
Dzieki wszystkim za dobre slowo i rade
Pzdr
Tak wiec V-65 czy ta c2 z allegro?
Wiecej pytan miec juz nie bede pozostanie juz tylko sam zakup
Dzieki wszystkim za dobre slowo i rade
Pzdr
Jeśli masz dryg do majsterkowania i nie przeszkadza Ci, że będziesz musiał modyfikować latarkę, bierz V-65C z DX ...a jak chcesz po prostu kupić, używać i zapomnieć o grzebaniu to brałbym tą z allegro. Fakt, że ciut droga, ale jest gwarancja, dodatkowe szkiełko, pokrowiec i akumulatorek. Jedyne co zostaje do zakupu to ładowarka. Biorąc pod uwagę marżę jaką narzucił sprzedający, to może nawet dałoby się ciut stargować