W końcu, najbardziej oczekiwana czołówka w tym roku, już kilka razy miała być już za tydzień i w końcu jest. Następca sławnej Tikki XP -> Tikka 2 XP. Co nowego ? Znany już z Tikki 2 Plus odświeżony design, mały czerwony led w standardzie, nowy led mocy i gwizdek...
Tikka 2 Plus nie zrobiła na mnie specjalnego wrażenia w porównaniu ze zmodowaną Tikką XP, może nowa wersja XP-ka wypadnie lepiej. Czy właściciele starej Tikki XP powinni przymierzać się do wymiany ?
Tikka 2 XP
Tikka XP
Petzl Tikka 2 XP - cała para w gwizdek ?
Petzl Tikka 2 XP - cała para w gwizdek ?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 cze 2010, 12:39 przez Dominik, łącznie zmieniany 3 razy.
Ciekawa recenzja
Dobrze że włącznik jest większy mimo to prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś więcej
z tą przezroczystością to schrzanili sprawę, nie uszczelniony pojemnik na baterie (mogliby dać chociaż gumkę recepturkę ) nie ma boost czy to z powodu braku chłodzenia ? tamten luxeon był chyba na metalowym starze (o ile można uznać to za jakieś chłodzenie
Dobrze że włącznik jest większy mimo to prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś więcej
z tą przezroczystością to schrzanili sprawę, nie uszczelniony pojemnik na baterie (mogliby dać chociaż gumkę recepturkę ) nie ma boost czy to z powodu braku chłodzenia ? tamten luxeon był chyba na metalowym starze (o ile można uznać to za jakieś chłodzenie
szczęśliwy posiadacz: Fenix LD10 (Cree XR-E Q5) + Diffuser Tip + LD20 body | Fenix E01 | TrustFire F20 (XR-E) | Bocialarka (SSC P4) | Quark Mini AA (Cree XP-G R4 neutral tint 4C/4D) | MagLite 2D | Mag 2C+ (Cree XM-L T5 4B)