Podziel się swoim smutkiem 2
Zapewne grill jest dla złodzieja bardzo łatwy do wyciągnięcia. Nie da się tego grilla jakoś przytwierdzić bardziej na stałe, tzn. w niewidocznym miejscu przykręcić do zderzaka czymś ala wkręt w paru miejscach? Złodziej raczej się szarpał nie będzie, bo ze zniszczonego grilla żadnego pożytku mieć nie będzie. No chyba, że to trafi się jakiś frustrat. Co prawda kojarzą mi się stare dzieje, ale kiedyś takie rozwiązanie potrafiło ochronić przed utratą łatwo wyjmowanych przednich kierunkowskazów.
To współczuję. Mam nadzieję, że firma choć na tyle uczciwa/ludzka, że z 3 dni Cię do pracy nie wpuszczą... Choć w sumie jeżli firma się zgadza na taki czas pracy, to nie mam przekonania...Pyra pisze:Witam
Wczoraj pojechałem do pracy na 6:50, a wróciłem po 25h, czyli dziś... Odbiory inwestycyjne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam!
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Witam
Pozdrawiam
Oficjalnie, firma o tym "nie wie", ale zadanie trzeba odwalić. Dziś trochę nocy zawalone, bo spadł śnieg i wyszło kilka problemów, a teraz do pracy od rana...marmez pisze:Choć w sumie jeżeli firma się zgadza na taki czas pracy, to nie mam przekonania...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Testowałem wieczorem 2 latarki przez okno i ich nie wyłączałem tylko świeciłem raz jedną, raz drugą (żeby łatwiej wychwycić różnice), przy czym tą, którą nie chciałem oświetlać terenu przytykałem do ciała (bluzy) na kilka sekund. Patrzę dziś a w bluzie dziura. Z początku nie wierzyłem, że to od latarki ale świecący na maxa S2+ 3xXP-G3 ze sterownikiem FET wypala dziurę po 3-4 sekundach. Powtórzę jeszcze raz - wypala dziurę, nie tylko kurczy materiał albo podtapia - wypala.
Bluza 100% poliester.
Bluza 100% poliester.
No, to Panie do miecza świetlnego już tylko krok.ElSor pisze:Testowałem wieczorem 2 latarki przez okno i ich nie wyłączałem tylko świeciłem raz jedną, raz drugą (żeby łatwiej wychwycić różnice), przy czym tą, którą nie chciałem oświetlać terenu przytykałem do ciała (bluzy) na kilka sekund. Patrzę dziś a w bluzie dziura. Z początku nie wierzyłem, że to od latarki ale świecący na maxa S2+ 3xXP-G3 ze sterownikiem FET wypala dziurę po 3-4 sekundach. Powtórzę jeszcze raz - wypala dziurę, nie tylko kurczy materiał albo podtapia - wypala.
Bluza 100% poliester.
[url=http://www.swiatelka.pl/upload_img/miniaturki/IMG_58822dbfccf976196.jpg]Obrazek[/url]
__
Jak będziecie widzieć na ulicy osobę z wypalonymi dziurami w okryciu wierzchnim to wiedzcie, że na pewno sprawdzała latarki
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Kupiłem LEDowe postojówki o TAKIE - dziadostwo zepsuło się po niecałym tygodniu. Teraz działają póki się nie zagrzeją.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
Witam
Pierwszy raz od kilku ładnych lat.... się wywaliłem. Poślizgnąłem się dochodząc do auta, na lekkim wzniesieniu, noga mi sama uciekła w tył. Nadgarstek mnie boli jak diabli, ale całe szczęście nie puchnie.
Pozdrawiam
Pierwszy raz od kilku ładnych lat.... się wywaliłem. Poślizgnąłem się dochodząc do auta, na lekkim wzniesieniu, noga mi sama uciekła w tył. Nadgarstek mnie boli jak diabli, ale całe szczęście nie puchnie.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?