Serwer pod zdjęcia
Serwer pod zdjęcia
Witam, możliwe, że będę miał serwer o pojemności 75GB i bez limitu transfer, aktualnie nie potrzebuję go, więc pomyślałem o użyteczności na forum. Wrzuciło by się skrypt do wgrywania zdjęć, znak wodny światełek na fotkach by był, zdjęcia 800x600 uważam by na forum wystarczyły. Aktualnie każdy gdzieś tam wrzuca fotki i za jakiś czas przepadają (szczególnie uciążliwe to w recenzjach). Co sądzicie o tym?
Zdjęcia najlepiej wrzucać na ten sam serwer, co forum. Wszelkie zewnętrzne to wielka niewiadoma za kilka lat. Nawet mimo najlepszych chęci właścicieli innych serwerów.
Ileż to ja razy już przerabiałem, że serwisy się wydawały pewne, a po 8 latach już ich nie ma, i no nie tylko zdjęcia, był np. Hosting zapisów partii baduk.pl i nasze, klubowe, zapisy gier przepadły razem z nim, bo mi się wtedy nie chciało komplikować strony klubowej i dodawać tam skryptów do wyświetlania zapisów gier
Ja tutaj na początku zdjęcia wrzucałem z picasaweb, ale już się nawróciłem i zacząłem też wrzucać bezpośrednio na światełka.
Ileż to ja razy już przerabiałem, że serwisy się wydawały pewne, a po 8 latach już ich nie ma, i no nie tylko zdjęcia, był np. Hosting zapisów partii baduk.pl i nasze, klubowe, zapisy gier przepadły razem z nim, bo mi się wtedy nie chciało komplikować strony klubowej i dodawać tam skryptów do wyświetlania zapisów gier
Ja tutaj na początku zdjęcia wrzucałem z picasaweb, ale już się nawróciłem i zacząłem też wrzucać bezpośrednio na światełka.
Ostatnio zmieniony czwartek 15 gru 2016, 06:16 przez marmez, łącznie zmieniany 1 raz.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
- Calineczka
- Kontakt: