FastTech

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
sp5it

Post autor: sp5it »

3 miesiące od wysłania, nie od zamówienia :)
Tobie nawet nie wysłali z tego co piszesz.
M
My flashlight is smaller than yours...
Awatar użytkownika
SebaZ74

Post autor: SebaZ74 »

Jeszcze nie wysłali, miesiąc i tydzień :zdegustowany:

Edit:
Mam pytanie, jak można przyśpieszyć wysyłkę, bo to samo mam z drugim zamówieniem, jest jakaś opcja, co wybrać żeby ich podgonić ? bo cały czas zmienia się data wysyłki co 3 dni, na stronie zakupu raz pisze "in stock" a raz, że wysyłka będzie wtedy co pisze w "my order", więc nie bardzo rozumiem ich politykę...
Pokój i Dobro...przynajmniej warto próbować...
_Shadow

Post autor: _Shadow »

As checked, this items ordered are beyond 6 months warranty, we do not liable for it anymore.
You can refer this link to get more information about warranty from our company: http://support.fasttech.com/FAQ/standar ... t-warranty

tzn że co ?? ze gwarancja tylko 6 msc i spadaj ??
pierwszego maila napisałem do nich w okresie 6 msc,tj 20 wrzesnia. później nie mogłem napisać nagrać filmu bo nie miałem miernika i wysłałęm to 2 miesiące później więc mogą mnie olać ??
Awatar użytkownika
SebaZ74

Post autor: SebaZ74 »

Dzięki za pomoc, na szczęście wysłali baterie po 1,5 miesiąca, teraz czekam aż wyślą latarkę :smile:
Pokój i Dobro...przynajmniej warto próbować...
MikeKilo

Post autor: MikeKilo »

Słuchajcie, właśnie Chińczycy zaczynają swój nowy rok świętować, czy na FastTechu można się tak jak rok temu spodziewać jakichś rabatów z tej okazji? Mój pobieżny zwiad niczego nie wykazał...
Pozdrawiam!

Obrazek
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

Niestety ale sklep dalej leci w kulki jak chce.
Był noworoczny kupon więc kupiłem trochę rzeczy. 10 z 11 przesyłek już mam w domu, natomiast 11, z BTU, nie wysłali i ciągle przesuwali termin wysyłki. Oczywiście w międzyczasie kilka razy widniało na stronie produktu, że jest dostępny no ale wczoraj ujrzałem termin dostępności za 19 dni więc kliknąłem za zwrot pieniędzy, bo wszystko ma swoje granice. Na szczęście ta opcja działa sprawnie, tylko szkoda, że to już nie pierwszy raz, z takiego samego powodu (brak towaru na stanie przez dłuższy czas). Oczywiście sami nic nie pisali o opóźnieniach w wysyłce czy problemie z dostępnością - musiałem sam wysyłać zapytania. :evil:
dziobak

Post autor: dziobak »

Mam pytanko: Nie chcę anulować całego zamówienia
-czy jak wcisnę "cancel item", to dostanę za niego zwrot, a resztę rzeczy mi wyślą?
-w jakiej postaci jest zwrot pieniędzy, na paypala, czy w jakichś kuponach?

EDIT:
Już się dowiedziałem: Anulowanie jednego itemu nie wpływa na resztę zamówienia. Można wybrać kupon albo zwrot na paypala, kupon dostajemy od razu, a na zwrot na paypala trzeba czekać około 2 dni.
Awatar użytkownika
dymcio111

Post autor: dymcio111 »

ja ostatnio składałem z 5 zamówień . w 2 ze względu , że nie mieli kilka dni danego przedmiotu dzielili mi wysyłki na dwie i dostępne rzeczy wysyłali dosyć szybko , a resztę jak już dostali dosłali w drugiej paczce . W sumie całkiem fajnie .
survivour

Post autor: survivour »

Duży plus dla sklepu, a raczej formy wysyłki jaką oferują do Polski :) Zamówiłem paczuchę z opcją "Poland Express ePacket". Wysłana 13.02, dzisiaj mam ją w domu. Koszt to tylko 1,2 $ (wartość przedmiotów 33$). Macie już jakieś doświadczenia z tym sposobem wysyłki ?
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Miałeś paczkę jako gift że przeszło bez opłat ? Dostałeś to pocztą ?
hoka

Post autor: hoka »

Niska wartość, sklepy zazwyczaj deklarują jeszcze niższą, a na dodatek rzeczy latarkowe są zazwyczaj małe więc w 99.99% przechodzą bez jakichkolwiek opłat.

Na gift żaden celnik nie patrzy jeśłi paczka dużó i wysoko zadeklarowana ;)
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Bywały polecone za małe przesyłki i VAT do zapłaty + opłaty :/ Rekord mój to jak złapali paczkę za 30$ - latarkę.
survivour

Post autor: survivour »

Dziubek pisze:Miałeś paczkę jako gift że przeszło bez opłat ? Dostałeś to pocztą ?
Opis electronic gadget wartość 20$. Tak paczka przyszła pocztą.
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Ok. Dzięki za informację.
hoka

Post autor: hoka »

Dziubek pisze:Bywały polecone za małe przesyłki i VAT do zapłaty + opłaty :/ Rekord mój to jak złapali paczkę za 30$ - latarkę.
Brzmi jakbyś kurierem zamawiał ;-)
ODPOWIEDZ