Silva TRACE warto tot kupić?
Silva TRACE warto tot kupić?
W Juli jest promocja na te czołówki i zastanawiam się czy warto to kupić.link
Ten model funkcjonuje pod jakąś inną nazwą jeszcze? Bo nie widzę żadnych recenzji na youtubie
To taki TRAIL RUNNER dla biednych chyba ^^
Ten model funkcjonuje pod jakąś inną nazwą jeszcze? Bo nie widzę żadnych recenzji na youtubie
To taki TRAIL RUNNER dla biednych chyba ^^
Chyba wolał bym już kupić Fenix HL15 z kodem: FXHL15 wychodzi19,95$
http://www.banggood.com/Fenix-HL15-XP-G ... 00648.html
http://www.banggood.com/Fenix-HL15-XP-G ... 00648.html
Byłem w Juli. Pomacałem sobie wystawiając na próbę nerwy ochroniarza który jakby mógł to by mnie spojrzeniem zabił
Wygląda całkiem fajnie. Podoba mi się to jak zmienia się kąt świecenia. Chodzi to płynnie bez tego klikania które jest u Petzla. Ostatnio przez to niechcący wystraszyłem śpiące bażanty... i troche było mi żal bo mróz środek nocy a te się zerwały do ucieczki.
Szkoda że kabelek nie jest dłuższy tak żeby chować baterie w kieszeni... no ale nie można mieć wszystkiego...
Informowanie o poziomie rozłądowania baterii też jest spoko.
Szkoda tylko że świecenia nie można w Juli sprawdzić
140 lumenów jak na moje potrzeby to w zupełności wystarczy ale zastonowie się jeszcze.
Wygląda całkiem fajnie. Podoba mi się to jak zmienia się kąt świecenia. Chodzi to płynnie bez tego klikania które jest u Petzla. Ostatnio przez to niechcący wystraszyłem śpiące bażanty... i troche było mi żal bo mróz środek nocy a te się zerwały do ucieczki.
Szkoda że kabelek nie jest dłuższy tak żeby chować baterie w kieszeni... no ale nie można mieć wszystkiego...
Informowanie o poziomie rozłądowania baterii też jest spoko.
Szkoda tylko że świecenia nie można w Juli sprawdzić
140 lumenów jak na moje potrzeby to w zupełności wystarczy ale zastonowie się jeszcze.
Jeszcze lii-500 - ale ładuje aku to nie chciało mi się brać do fotkifotorondo pisze:Misiek_86, nie masz akku i ładowarki
Bardziej chodziło o autora wątku @Murky, bo nie wiadomo czy on ma 18650+ładowarkę
Ostatnio zmieniony sobota 10 gru 2016, 16:20 przez Misiek_86, łącznie zmieniany 1 raz.