Poszukuje oświetlenia zewnętrznego LED na fotokomórkę
Poszukuje oświetlenia zewnętrznego LED na fotokomórkę
Witam
Poszukuje oświetlenia zewnętrznego LED na fotokomórkę tak by oświetlało teren koło wejścia przy domu tylko pytanie czy koty nie będą uruchamiać światła?
Budżet: do 100zł
Poszukuje oświetlenia zewnętrznego LED na fotokomórkę tak by oświetlało teren koło wejścia przy domu tylko pytanie czy koty nie będą uruchamiać światła?
Budżet: do 100zł
LynX99, zazwyczaj są to czujniki PIR (czyli pasywne podczerwieni). Wszystko co wydziela ciepło, a w konsekwencji promieniowanie podczerwone, czyli np. pies, kot czy człowiek, aktywuje ten czujnik.
PS. Jak coś to mam dwie takie nowe lampy ścienne z czujnikami (nie pamiętam dokładnie czy 10 czy 12W) na modułach 3000K CRI 80+.
PS. Jak coś to mam dwie takie nowe lampy ścienne z czujnikami (nie pamiętam dokładnie czy 10 czy 12W) na modułach 3000K CRI 80+.
Sometimes darkness can show you the light
Znacznie lepsze od PIR są czujniki mikrofalowe, większa czułość, lepsza regulacja tejże, co ciekawe działają też przez cienkie niemetalowe przeszkody - czyli czujnik może być całkowicie ukryty.
Przykładowa aukcja lampy zewnętrznej, nie moja, to nie reklama
Przykładowa aukcja lampy zewnętrznej, nie moja, to nie reklama
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Mam plafony LED z czujnikiem mikrofalowym w warsztacie (korytarz), działają wyśmienicie. Promieniowanie jest żadne w porównaniu z telefonem komórkowym na ten przykład.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>