Witajcie,
Wiem, że tutaj na forum jest kilku modelarzy RC. Nie wiem czy wątek tutaj pasuje, czy jest stosowny i zgodny z ogólnymi zasadami, jeśli nie to proszę o usunięcie. Wolę zapytać Was niż rejestrować się na obcym forum poświęconym tej tematyce tylko po to, aby zadać jedno pytanie i otrzymać odpowiedź od ludzi, których w ogóle nie znam.
Wygrzebałem z szafy aparaturę Futaba T7CHP 35MHz (nie modułowa) z akumulatorem i ładowarką, sprawną, stan wizualny w miarę znośny. Ile to może być dziś warte? Swojego czasu trochę mnie kosztowała, ale wiem że technika idzie do przodu... Byłbym wdzięczny za uczciwą wycenę, choćby orientacyjną. Nie chcę oczekiwać kosmicznej kwoty ani sprzedać za bezcen. Swoją przygodę z modelarstwem zakończyłem dobre 7 lat temu i nie śledziłem tematu.
Oczywiście temat ten nie jest ofertą sprzedaży, ja jeszcze nic nie sprzedaję, tylko pytam.
Prośba o orientacyjną wycenę
Prośba o orientacyjną wycenę
Pozdrawiam
BCM to dobre rozwiązanie gdy na przedmiot jest duży popyt i wiadomo, że kilka osób na pewno weźmie udział w licytacji. W przeciwnym razie pójdzie za 1,50 zł. Można dać cenę początkową i znów dochodzimy do kwestii jaką. Dlatego właśnie pytam. Ja mam szczęście do niskich cen na licytacjach, niestety zarówno jako kupujący jak i sprzedawca.
Pozdrawiam
Wystaw licytację od 1 zł z ceną minimalną (której nikt nie widzi) taką, za którą być może chciałbyś spradać i czekaj - jak nie przekroczy to będziesz miał chociaż rozeznanie ile "rynek" jest skłonny dać na tą chwilę za te "szpargały" i zweryfikujesz swoje oczekiwania (być może zostawisz i przerobisz na pralkę albo zbieracz kurzu )Tomeqp pisze:BCM to dobre rozwiązanie gdy na przedmiot jest duży popyt i wiadomo, że kilka osób na pewno weźmie udział w licytacji. W przeciwnym razie pójdzie za 1,50 zł. Można dać cenę początkową i znów dochodzimy do kwestii jaką. Dlatego właśnie pytam. Ja mam szczęście do niskich cen na licytacjach, niestety zarówno jako kupujący jak i sprzedawca.