Czego nie zrozumiałeś? By problem wystąpił musi być nagrzana kamera, a u mnie nie jest bo m.in. klima ją schładza -> tym samym u mnie nie ma tego problemu bo nie ma do niego warunków.
arekm pisze:Czego nie zrozumiałeś? By problem wystąpił musi być nagrzana kamera, a u mnie nie jest bo m.in. klima ją schładza -> tym samym u mnie nie ma tego problemu bo nie ma do niego warunków.
A jeśli zostawię auto z kamerą w lecie to co wtedy ?
Tak czy siak używam innej kamery i jak narazie nie narzekam.
Issac, w styczniu będą 3 lata. Jak na razie nic się nie wydarzyło. Praktycznie cały czas jest zamontowana na szybie. Z ciekawości muszę sprawdzić ile działa jeszcze na akumulatorze.
Ja jakiś czas temu kupiłem sobie legendarne G1WH i jestem mega zadowolony, myślę teraz nad 2 wideorejestratorem do 2 auta i zastanawiam się czy jest sens dopłacać do czegoś droższego ?
arekm pisze:Czego nie zrozumiałeś? By problem wystąpił musi być nagrzana kamera, a u mnie nie jest bo m.in. klima ją schładza -> tym samym u mnie nie ma tego problemu bo nie ma do niego warunków.
Też ją schładzasz tą "klimą" jak jest zima? Jak jest na zewnątrz 20 st celsjusza, to też włączasz schładzanie klimą?
Dla mnie, jak kamera traci ostrość po nagrzaniu, to jest po prostu bubel.