11.11 czy uda nam się coś upolować - poszukiwanie okazji
skaktus wszystko jest ok
Po prostu sprzedawca ma 4 dni na wysłanie przedmiotu, jeżeli do tego czasu nie wyśle, to kasa automatycznie wróci na Twoje konto
A jak będzie Ci zależało na tym aby jednak wysłał (nigdy nie masz pewności ) to klikasz "Extend(...)" i wpisujesz ile dni mu jesze "dajesz"
Więc czekaj spokojnie, w poniedziałek już powinno się zmienić na coś takiego:
Ps Właśnie sprawdziłem jak wyglądał mój ostatni zwrot. Zakup dokonany 17.12.15, a kasa była u mnie na koncie już 30.12.15 - ale spokojnie poczekaj.
Po prostu sprzedawca ma 4 dni na wysłanie przedmiotu, jeżeli do tego czasu nie wyśle, to kasa automatycznie wróci na Twoje konto
A jak będzie Ci zależało na tym aby jednak wysłał (nigdy nie masz pewności ) to klikasz "Extend(...)" i wpisujesz ile dni mu jesze "dajesz"
Więc czekaj spokojnie, w poniedziałek już powinno się zmienić na coś takiego:
Ps Właśnie sprawdziłem jak wyglądał mój ostatni zwrot. Zakup dokonany 17.12.15, a kasa była u mnie na koncie już 30.12.15 - ale spokojnie poczekaj.
Ostatnio zmieniony sobota 12 lis 2016, 16:21 przez Kafar, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi już wysłali prawie wszystko, jeszcze 2 zamówienia. W jednym nawet dostałem prawdziwe śledzenie choć nie powinienem.
Nabrałem też jakiegoś szajsu typo podróbki słuchawek xiaomi za 0.9$ czy podróbkę lampki xiaomi za 0.70$. Jeśli faktycznie to wyślą to ja będę w szoku że im się to w ogóle opłaciło. Takie lampki nadal są dostępne w śmiesznej cenie https://www.aliexpress.com/item/USB-LED ... 10036.html nawet tutaj widać jak cena spadła po "promocji 11.11".
Nabrałem też jakiegoś szajsu typo podróbki słuchawek xiaomi za 0.9$ czy podróbkę lampki xiaomi za 0.70$. Jeśli faktycznie to wyślą to ja będę w szoku że im się to w ogóle opłaciło. Takie lampki nadal są dostępne w śmiesznej cenie https://www.aliexpress.com/item/USB-LED ... 10036.html nawet tutaj widać jak cena spadła po "promocji 11.11".
Jeśli ta lampa jest taka jak ja dostałem z Fasttecha to szału nie będzie Wykonanie bardzo kiepskie. Sama głowica plastikowa i krzywo złożona. Wewnątrz kilka ledów o buro zielonej barwie. Lampa kosztowała niecałego dolara. Jedyne co dało się z nią zrobić, to rozebrać, wywalić ledy i wrzucić coś swojego.
ILPT
Mam dokładnie tak samo za te LEDy i o dziwo już jest informacja w trackingu, że zarejestrowano dane elektroniczne przesyłki (czy coś tego pokroju). Co mnie dziwi nawet trafiły się rzeczy z czasem wysyłki 3/5 dni (ostatnio miałem same 10 i dopiero w 9-10 dzień dostawałem info o wysyłce).Manekinen pisze:W jednym nawet dostałem prawdziwe śledzenie choć nie powinienem.
Taka lampkę ala xiaomi to za 0,20$ w tamtym tygodniu wyhaczyłem w cebuli. Czasem sam się dziwię, że myfrindom opłaca się niektóre rzeczy wysłać. Dwa miesiące temu w cebuli pendrive 2x 4gb po 0,20$ przechodzą testy, prędkości na poziomie 9/17 i drugi 15/26... 8gb za 0,66$. Skrobie się w czaszkę i tylko dziwuję.
U mnie jeszcze jedno jest przetwarzane, ale te najważniejsze dla mnie już wyszły.
Co ciekawe, każde zostało wysłane inną pocztą, więc będę miał okazję przetestować pracę wszystkich usług pocztowych w szczycie
Jest Singapore Post x2, NL Post, Omniva Estonia Post, Yanven Economic, SF Express (zobaczymy czy nie będzie cła) i China Post.
Trzech jeszcze nie ma w systemie, reszta odnotowana, ale w większości jeszcze na magazynie sprzedawców.
Ps. skaktus nie mam pojęcia czemu Ci tak się zmienia, mi normalnie te same numery cały czas pokazuje.
Co ciekawe, każde zostało wysłane inną pocztą, więc będę miał okazję przetestować pracę wszystkich usług pocztowych w szczycie
Jest Singapore Post x2, NL Post, Omniva Estonia Post, Yanven Economic, SF Express (zobaczymy czy nie będzie cła) i China Post.
Trzech jeszcze nie ma w systemie, reszta odnotowana, ale w większości jeszcze na magazynie sprzedawców.
Ps. skaktus nie mam pojęcia czemu Ci tak się zmienia, mi normalnie te same numery cały czas pokazuje.