Podziel się swoją radością 2
Witaj
Niestety, został wybrany zbyt ciemny kolor, i po dodaniu barwnika, zamiast Halle Barry, wyszedł taki bardziej Olisadebe , przez co musiałem bardziej rozcierać i tego perłowego piasku jest mniej niż powinno być. Maluje się to pędzlem, rozcierając w rożnych kierunkach.
Pozdrawiam
To specjalna farba, perla sabbia. Żona sobie upatrzyła, a ja musiałem "machnąć".ermi1 pisze:Sławku - co to sposób malowania ściany? jakaś farba i technika, czy tapeta.
Niestety, został wybrany zbyt ciemny kolor, i po dodaniu barwnika, zamiast Halle Barry, wyszedł taki bardziej Olisadebe , przez co musiałem bardziej rozcierać i tego perłowego piasku jest mniej niż powinno być. Maluje się to pędzlem, rozcierając w rożnych kierunkach.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Ostatnio zmieniony środa 09 lis 2016, 18:14 przez ProLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Główny spammer tego Forum
- lord_craven
I mnie...
Udało mi się zainstalować na dawno już nie wspieranym tablecie Asusa Me302kl andka 7.1.
Szkoda że na sprzęt o nie najgorszych parametrach nie wydali chociaż 5, tylko starego androida 4.2.2 z bugiem jeśli idzie o bluetooth.
Asus powiedział że widocznie sprzęt ma za słabe parametry.. Tyle że system działa o niebo lepiej.
Udało mi się zainstalować na dawno już nie wspieranym tablecie Asusa Me302kl andka 7.1.
Szkoda że na sprzęt o nie najgorszych parametrach nie wydali chociaż 5, tylko starego androida 4.2.2 z bugiem jeśli idzie o bluetooth.
Asus powiedział że widocznie sprzęt ma za słabe parametry.. Tyle że system działa o niebo lepiej.
Cóż, niby drobnostka, ale udało mi się zmotywować i znaleźć czas po kilku latach do wymiany sprężynek (aż 5) w jednej z latarek, która przerywała przy wstrząsach. Nawet nie sądziłem, że to pomoże, ale znalazłem w szafie takie solidne, grube. Jakoś ją nagle bardziej polubiłem i chyba znów zacznę jej używać. Przynajmniej pójdę spać ze świadomością, że dziś poprawiłem malutką cząstkę swojego świata. Coś mi tegoroczna jesień nie służy jeśli chodzi o optymizm i chęci do życia, dlatego staram się cieszyć nawet z takiej głupoty. Chyba muszę zacząć częściej odwiedzać ten wątek.
Pozdrawiam