Zapytanie latarka Warsun A7

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
pook

Zapytanie latarka Warsun A7

Post autor: pook »

Czy ktoś maiła styczność z latarką Warsun A7 .
Ma ładny wygląd i cena w promocji 11.11 7$.
W internecie nic nie znalazłem.
Mociumpel

Post autor: Mociumpel »

Właśnie dlatego że nic w internecie nie ma warto abyś wydał te 11 dolców i zrecenzował ;) będziesz pierwszy ...
Mniej info niż o mojej Palight M900S świadczy jedynie o tym że jest mało popularna - sposób rozwiązania działania zooma jest wzorowany pod Lensera - może warto kupić i przekazać te wiedzę nam?
Z obrazków wynika że ma b. dobry zakres "zoomowania":
- z 1 metra w trybie skupionym 20cm
- z 1 metra w trybie zalewowym ok. 120cm
- soczewka nie jest wysoka więc dystans przesuwu jest mały z czego wynika, że ogniskowa tej soczewki jest na poziomie 10-12mm
Podsumowując - warte posiadania za te cenę - jedyne na co musiałbyś uważać to dbać o powierzchnie soczewki bo pewnie z plastiku jest i można zarysować.
Ostatnio zmieniony sobota 05 lis 2016, 18:39 przez Mociumpel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
smokuxx1987

Post autor: smokuxx1987 »

Miałem kilka warsunów i w każdym trzeba było przetaczać pigułę.
Fajne latarki dla kogoś kto posiada tokarkę.
Model kultowy MX900 z tym że ostatnie sztuki miały już inne refy i nie były warte swojej ceny.

Co do ceny to dolicz do tego nowy driver, diodę o neutralnej/ciepłej barwie, przetoczenie piguły i wtedy możesz się zastanawiać czy warto.
Awatar użytkownika
abyss

Post autor: abyss »

Ja mam takiego warsuna z bocznym światłem - https://www.aliexpress.com/item/Mini-Po ... 03633.html (dobry magnes i światło idealne do np. wymiany koła w aucie w nocy. Moja wersja jest z dodatkowym czerwonym migającym światłem - ma to sens, ale są różne wersje.)

Niestety, po doświadczeniach z ta latarką kupował bym produkty innych firm jeżeli jest alternatywa. Nieco luźne gwinty, " Waterproof: Yes " to fikcja - przez dziurę w boku szpilkę można do środka wrzucić, zła praca na krótkich 18650 bez "dzióbka" - akumulator lata i sam przełącza tryby, włącznik w jednej sztuce wpadał do środka. To wszystko wady tak na granicy - i do auta jako awaryjne się nadaje - poza wątpliwą wodoszczelnością, jednak moim zdaniem NIE SĄ TO DOBRE i PEWNE latarki.
Gregor887

Post autor: Gregor887 »

Ja mam takiego warsuna z bocznym światłem - https://www.aliexpress.co...2609903633.html (dobry magnes i światło idealne do np. wymiany koła w aucie w nocy.
Też mam takie coś. Też byłem zadowolony z magnesu ale do czasu. Któregoś razu puścił, lampka spadła na beton i zostało tylko boczne oświetlenie. Da się to jakoś uratować?

Poza tym wszystkie w/w wady potwierdzam :dobani:
ODPOWIEDZ