Śledzenie naszych przesyłek
Ja dzisiaj odebrałem swoją EC4. Przyszła 16 dni od wysłania.tnt_gt pisze:Wczoraj doszła Nitecore EC4, po 23 dniach wędrówki po świecie.
Rekord w moim przypadku. Jeszcze nigdy przesyłka z Chin nie szła do mnie tak długo.
Lumintop Colored Worm 4.0 | Lumintop Tool | JETBeam JET-u | Ledlenser TT | Astrolux S1 | Nitecore EC11 | Nitecore EC4 | Manker U21 | Convoy L6 |
Nitecore TM16GT
Specialized Stix Comp | Convoy S2+ od Dariusz70 | Cygolite Hotshot Pro 150
Nitecore TM16GT
Specialized Stix Comp | Convoy S2+ od Dariusz70 | Cygolite Hotshot Pro 150
Długo ? Toż to bardzo dobry wynik, moje rekordy to 3 miesiącetnt_gt pisze:Wczoraj doszła Nitecore EC4, po 23 dniach wędrówki po świecie.
Rekord w moim przypadku. Jeszcze nigdy przesyłka z Chin nie szła do mnie tak długo.
Mi obecnie zaczynają przychodzić przesyłki z ali. Dwie nierejestrowane szły po 24 dni każda. Rejestrowana siedzi sobie od 4 dni w Warszawie i się nie rusza. Przed Warszawą ponad tydzień siedziała w Tallinie. Wychodzi na to, że te nierejestrowane doszły szybciej niż rejestrowane
ILPT
No to skoro wszyscy narzekają i im pomaga, to i ja ponarzekam!
Większość przesyłek już dotarła, zarówno z okolic końca września, jak i z drugiego tygodnia października.
Oprócz jednej wysłanej pocztą estońską (z Tallina do W-wy leciała chyba osiołkiem 10 dni), 29.10 trafiła do Wawy.
Jednej wysłanej pocztą chińską...07.10 wysłana samolotem, który albo trafił w trójkąt bermudzki lecąc dookoła świata, albo leci przez Saturn
Trzecia nierejestrowana, nie mam pojęcia co się z nią dzieje, z końca września.
Z tego samego okresu czwarta...ale wysłana dopiero po 3 tygodniach, bo po 2 się okazało, że nie ma tego na stanie (BG)
A ostatnia, wysłana pod koniec października, więc jeszcze spoko, poczekam
--edit-- (11:23)
Nie wierzę, to naprawdę działa
Właśnie był listonosz i przyniósł dwie paczki...nierejestrowane xD
W jednej zestaw śrub M, a w drugiej (to ta czwarta) Fenix E99 Titanium
Większość przesyłek już dotarła, zarówno z okolic końca września, jak i z drugiego tygodnia października.
Oprócz jednej wysłanej pocztą estońską (z Tallina do W-wy leciała chyba osiołkiem 10 dni), 29.10 trafiła do Wawy.
Jednej wysłanej pocztą chińską...07.10 wysłana samolotem, który albo trafił w trójkąt bermudzki lecąc dookoła świata, albo leci przez Saturn
Trzecia nierejestrowana, nie mam pojęcia co się z nią dzieje, z końca września.
Z tego samego okresu czwarta...ale wysłana dopiero po 3 tygodniach, bo po 2 się okazało, że nie ma tego na stanie (BG)
A ostatnia, wysłana pod koniec października, więc jeszcze spoko, poczekam
--edit-- (11:23)
Nie wierzę, to naprawdę działa
Właśnie był listonosz i przyniósł dwie paczki...nierejestrowane xD
W jednej zestaw śrub M, a w drugiej (to ta czwarta) Fenix E99 Titanium