Najmocniejsza latarka do 250 zł
Po przemyśleniu sprawy i waszych rad wybór padł na standardowa C8
chcę kupić z tego linku Convoy C8 z ali
Bardzo proszę podpowiedzieć mi który wybrać sterownik i diodę : chcę by strumień światła był jak najszerszy a sterownik najlepiej miał tylko trzy opcję wyboru pracy
no chyba że ten convoy z tej aukcji jest lepszy https://pl.aliexpress.com/item/Convoy-C ... yId=150410 proszę o konkretną radę ,
Edit Pyra: Przerobiłem link
chcę kupić z tego linku Convoy C8 z ali
Bardzo proszę podpowiedzieć mi który wybrać sterownik i diodę : chcę by strumień światła był jak najszerszy a sterownik najlepiej miał tylko trzy opcję wyboru pracy
no chyba że ten convoy z tej aukcji jest lepszy https://pl.aliexpress.com/item/Convoy-C ... yId=150410 proszę o konkretną radę ,
Edit Pyra: Przerobiłem link
Ostatnio zmieniony wtorek 01 lis 2016, 18:01 przez zetor116, łącznie zmieniany 1 raz.
- smokuxx1987
Ok ok wiem wiem ze S2 bedzie dawać szerszy strumień ale z tych która dioda da najszerszy i który sterownik ? bo nie mogę tego ogarnąć
Ostatnio zmieniony wtorek 01 lis 2016, 18:05 przez zetor116, łącznie zmieniany 1 raz.
- smokuxx1987
im więcej tych convoyów ogladam na ali tym bardziej nie wiem która kupić jestem na oficlajnym ich sklepie i porównuje kilka modeli s2 s2+ s3 x3 ...
Ostatnio zmieniony wtorek 01 lis 2016, 18:05 przez zetor116, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie przemyślaj tyle tylko kupuj coś z forumowych convoy-ów serii s i żyj ze świadomością, ze masz porządnie zrobioną latarkę Wiem już z doświadczenia, że jako amatorzy przy kontakcie z taką ilością informacji o latarkach można ogłupieć. Na Twoje potrzeby będzie idealna, świeci szeroko, oświetli Ci ładnie cały korytarz czy budynek. Na początek po przesiadce z bardziej "wschodnich" latarek trzeba się przyzwyczaić do takiego szerokiego światła ale później zaczyna się to doceniać