Ostanie przesyłki z BG to 11 dni, z czego 4 dni w PL. Oczywiście zamówienie składane wieczorem, rano już wysłane. No choćby chciał się człowiek przyczepić to nie ma do czego
mathew pisze:Ja tyle szczęścia nie mam Zamówienie złożone 20 września, wysłali dopiero 25, według trackingu 30 września opuściło Chiny (leave the Guangzhou Terminal) i od tego czasu tracking się urwał, a przesyłki ciągle nie ma.
To ja mam jeszcze mniej szczęścia. Zamówienie 9 września wysłali dopiero 22 (miało być 14 na stoku) a od 26 września status From "Guangzhou Terminal" airlines
Witam, mam status "back order" na BG i opcję "apply refund" do wybrania: rozumiem, że nie mają na stanie i mogę wybrać zwrot kosztów? (już zapłaciłem), problem w tym, że bardzo mi zależy na tej przesyłce (2x kabura do swiatełka ) Są jakieś szanse?
P.S
Ma znaczenie, że wybrałem 2 szt. osobno zamiast razem?
Ja się złapałem na promocję.. Czasem masz super cenę i back order, kupujesz, czekasz, a na koniec chińczyki piszą, że niestety ale musza zaproponować zwrot kasy (dość rzadko się to zdarza, ale im lepsza cena tym, większe prawdopodobieństwo podpucha)
Pierwszy raz zamawiam z Banggood, mam nadzieję, że sprowadzą te kabury, znalazłem je tylko u tego sprzedawcy i jednego z Alliexpress, w razie czego zaatakuję tam