Nitecore tm26

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
NOVA

Nitecore tm26

Post autor: NOVA »

Dziś dotarła do mnie latarka. Czy w zestawie powinna być ładowarka sieciowa? Do kompletu jest dołączona ładowarka samochodowa noname. Nie wiem czy nie reklamować towaru. Po rozkręceniu latarki by włożyć do niej akumulatorki są ślady na części z diodami po wcześniejszym zakładaniu baterii. Obawiam się, że była używana. Co robić? Zwracać towar?
Ostatnio zmieniony piątek 07 paź 2016, 18:05 przez NOVA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sp5it

Post autor: sp5it »

Powinna być sieciowa.
My flashlight is smaller than yours...
NOVA

No właśnie. Zadzwoniłem i dowiedziałem się, że skoro nie ma akumulatorków w zestawie to nie ma ładowarki,co wyśmiałem. Facet powiedział, że jak przyjdzie nowa partia latarek to sprawdzi czy są ładowarki w zestawach i jak będą to mi dośle. Jak tego nie zrobi to odstąpię od umowy bo mam na to 14 dni
:mrgreen:
Meloman

Post autor: Meloman »

Ja bym od razu wysłał informację o rezygnacji. Wtedy od razu zaczną działać, a nie zbywać Cię "jak przyjdzie nowa partia" bez określenia horyzontu czasowego.
NOVA

Dzięki za radę. Latarka odesłana. Czekam na zwrot kasy. Cena była okazyjna i mnie skusiła, a sprzedający zapewniał, że jest to nowy produkt. Okazało się, że nie jest tak do końca.
ODPOWIEDZ