Banggood

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
endrju1

Post autor: endrju1 »

Mi na kilkanaście prób udało się raz 10 punktów wyrwać.
aothunterpl

Post autor: aothunterpl »

Czyli to wszystko manipulacja.

Ja też oczopląsu dostaje.
hoka

Post autor: hoka »

Żadna manipulacja. Wygrałem kilka nagród w tym sporo punktów i kuponów.
Cała zabawa polega na tym by losować o pełnej godzinie bo wtedy pojawia się nowa pula nagród.
czyli losując o 8:03 zgarniesz zapewne sporo różnych punktów, natomiast losując o 8:40 najprawdopodobniej będziesz miał same "try again".
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Dzisiaj odebrałem "prezent urodzinowy" od BG. Kolejna lipa, tak samo jak z tymi loteriami. W sumie czego ja się spodziewałem. Na koncie VIP1 dostałem 20$ kupon, tak tak, bo już dali komuś 20$... To są dwa kupony po 10$, do wykorzystania przy zakupie za 100$. Czyli nic ciekawego, ot 10% od 100$. Nie napalajcie się tak na to :)

Żeby dostać kupon trzeba podać datę urodzin w profilu, przyjdzie mail na 6 dni przed, z info o kuponie. Czym wyższy level VIP, tym większy kupon. Czy ktoś może napisać czy na wyższych levelach jest to samo, tzn dostaje się kupony 10% na jakąś wygórowaną sumkę?
Awatar użytkownika
salomon

Post autor: salomon »

Dostałem -30$ ale z 200$ wydanych. I dodatkowo 20$ z 150$. Nie wiem dlaczego ale mam konto VIP4.
aothunterpl

Post autor: aothunterpl »

hoka pisze:Żadna manipulacja. Wygrałem kilka nagród w tym sporo punktów i kuponów.
Cała zabawa polega na tym by losować o pełnej godzinie bo wtedy pojawia się nowa pula nagród.
czyli losując o 8:03 zgarniesz zapewne sporo różnych punktów, natomiast losując o 8:40 najprawdopodobniej będziesz miał same "try again".

mówisz o tej loteryjce za złote monety ?
hoka

Tak o loterii która się niestety kończy jutro:
http://www.banggood.com/10annvcheckin.html?
Awatar użytkownika
pietros

Post autor: pietros »

hoka pisze:Żadna manipulacja. Wygrałem kilka nagród w tym sporo punktów i kuponów.
Czyli jednak. Wypróbowałem tę metodę i zadziałała. Tylko co mogę zrobić z 350 monetami? Loteria kończy się jutro, więc wszystkich nie wykorzystam, mogę je na coś wymienić?
hoka

możesz wymienić na nagrody, na dole loterii ale potrzebujesz minimum 500 punktów ;) może jutro uzbierasz
fxxx

Post autor: fxxx »

salomon pisze:Dostałem -30$ ale z 200$ wydanych. I dodatkowo 20$ z 150$. Nie wiem dlaczego ale mam konto VIP4.
konto VIP4 masz za 'obrót' :) chyba >500$, ja niechcący mam VIP3, a prawie nic na banggood nie kupuję bo w sumie mają drogo.
marekwoj

Post autor: marekwoj »

hoka pisze:Cała zabawa polega na tym by losować o pełnej godzinie
Dzięki za informację, szkoda tylko, że dopiero teraz się dowiedziałem. Wcześniej praktycznie nic, a dziś (o 13:01) dwa kupony + 600 monet :)
allonitium

Post autor: allonitium »

hoka pisze:Wygrałem kilka nagród w tym sporo punktów i kuponów.
A wygrał ktokolwiek nagrodę rzeczową? Ja w sumie jakiś kupon, trochę punktów i monet - nawet na coś by starczyło, ale już prezenty się skończyły:) Kupony zniżkowe są na za wysokie kwoty jak dla mnie - punkty lepsze bo dają zniżkę min. 15% od dowolnej kwoty.
hoka

tak i polecam kręcić jutro od rana - wrzucili dzisiaj nowe nagrody rzeczowe i kilku znajomych już dzisiaj wygrało, jutro pewnie bedzie to samo
zieloczek100

Post autor: zieloczek100 »

fxxx pisze:
salomon pisze:Dostałem -30$ ale z 200$ wydanych. I dodatkowo 20$ z 150$. Nie wiem dlaczego ale mam konto VIP4.
konto VIP4 masz za 'obrót' :) chyba >500$, ja niechcący mam VIP3, a prawie nic na banggood nie kupuję bo w sumie mają drogo.
Bo tutaj warto kupować głównie w promocji ;)
W gearbest punktami możesz zdjąć 30% ceny.
Awatar użytkownika
Uka

Post autor: Uka »

Wydane 300USD, 10 razy losowałem w loterii i za każdym razem *upa. A kilka razy o mało nie zatrzymało się na telefonie..
ODPOWIEDZ