DealExtreme - zakupy
Wiecie może, jak realizowany jest "replacement" w DX?
Ostatnio zamawiałem kilka paczek i wysyłali je w kilka dni i wszystko było ok aż tu zonk, przysłali niekompletne body UF C2
Dzisiaj mi napisali, że dostawcy nie mogą im dostarczyć brakujących części więc zaproponowali replacement, ale nie napisali żadnych szczegółów. Czy będę musiał im odsyłać towar? Bo nie bardzo mi się widzi wysyłka za połowę wartości body.
Ostatnio zamawiałem kilka paczek i wysyłali je w kilka dni i wszystko było ok aż tu zonk, przysłali niekompletne body UF C2
Dzisiaj mi napisali, że dostawcy nie mogą im dostarczyć brakujących części więc zaproponowali replacement, ale nie napisali żadnych szczegółów. Czy będę musiał im odsyłać towar? Bo nie bardzo mi się widzi wysyłka za połowę wartości body.
-
Proponuję, żebyś uzupełnił profil. Wtedy może znajdzie się ktoś mieszkający niedaleko a to zawsze wygodniej.SZOPEN1988 pisze:Witam czy znalazła by się osoba która zrobiła by mi zakupy w DX na niewiele tylko 38 $ , Ja nie mam konta i nie chce przez przypadek wysłać kasy donikąd Jeśli znalazła byś sie jakaś osoba proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam
Damian
-
Tego jeszcze nie miałem! Moja przesyłka przekazana została "na odloty" już 11 sierpnia (is being processed for departure from Hong Kong as of 11-Aug-2009.), a do tej pory nie opuściła Hong-Kongu (left Hong Kong for its destination)! Chińczycy strajkują?!?
[ Dodano: Czw Sie 20, 2009 7:35 am ]
Wyjaśniło się! Mimo, że nie "left Hong-Kong", to paczka już 14 była na "mojej" poczcie - tym razem system informatycznych chińskich pocztowców dał ciała!
[ Dodano: Czw Sie 20, 2009 7:35 am ]
Wyjaśniło się! Mimo, że nie "left Hong-Kong", to paczka już 14 była na "mojej" poczcie - tym razem system informatycznych chińskich pocztowców dał ciała!
Dubito ergo sum!
Wejdz na DX i załóż konto podając adres e-mail taki jak jest podany w PayPalu - zobaczysz status oraz na jaki adres pójdzie wysyłka.michcioms pisze:witam wszystkich. Wszedłem na dx dodałem do koszyka , zapłaciłem pay palem (kumpel to zrobił) i nie wiem co dalej ze statusem itp bo nie mam konta w dx .czy wyślą na adres z pay pala ? kumpel gdzies tam moj adres tez wpisał.prosze o pomoc i sory jesli to było.
Pozdr.
Pikom
Pikom
- Calineczka
- Kontakt:
Witajmichcioms pisze: i nie wiem co dalej ze statusem itp bo nie mam konta w dx .czy wyślą na adres z pay pala ? kumpel gdzies tam moj adres tez wpisał.prosze o pomoc i sory jesli to było.
Poproś kumpla żeby podał Ci swój adres email i numer zamówienia-logujesz się i sprawdzasz status przesyłki.Konta zakładac nie musisz
Witam, Przymierzam się do zakupu http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26115 , tylko piszecie o podatku Vat i cle, więc zastanawia mnie ile będę musiał zapłacić w najgorszym przypadku za tą latarkę. Zamawiał już może ktoś za taką kwotę? Proszę o pomoc.