![;)](./images/smilies/oczko.gif)
![:/](./images/smilies/kwasny.gif)
Wygląda na to, że baterie wysyłają tylko rejestrowaną paczką. Też właśnie kupiłem i było to moje pierwsze zamówienie z trackingiem.robertgl17 pisze:A u mnie dla odmiany przy zakupie 4 akumulatorów Panasonic za 15.28 nie mogę wybrać opcji bez trackingu za 1.99 dol ( znacznik opcji trackingu pojawił się automatycznie i nie mogę tego odznaczyć )
Może ktoś jeszcze poradzić czy brac u nich tego skilhouna po 26,99 & czy w pewniejszych sklepach ale wtedy ~ 45 $.zieloczek100 pisze:Witaj !
Gearbest to nie jest już ten sam sklep, którego znamy sprzed roku ! Zmienił się diametralnie.
Podejście do klienta, odpowiedź na tickety, szybkość wysyłania paczek, czy wybór przewoźników !
Ostatnio reklamowałem 3 z wieluuu zamówionych noży/folderów, dostałem częściowy zwrot, w sumie jestem zadowolony, ponieważ w tych nożach był problem z blokadami (jakość czasami zawodzi w Ganzo, Enlan itp, to rzadkie przypadki).
W tym momencie prawdopodobnie nie znajdziesz taniej tej latarki, chyba, że ktoś zna niższą ofertę, prosimy o podesłanie
Pozdrawiam
W BG masz tu Skilhunta H02 New za $26 z kodem sklh02 z darmową wysyłką rejestrowaną.Pablito pisze:Może ktoś jeszcze poradzić czy brac u nich tego skilhouna po 26,99 & czy w pewniejszych sklepach ale wtedy ~ 45 $.