Jaki smar i pasta?
Jaki smar i pasta?
Jaki smar silikonowy i pastę termo polecacie?
Tutaj masz test past termo. Tylko nie bierz tego tak na 100% do siebie, ja zawsze takie testy w przymrużeniem oka traktuję.
W praktyce z ekonomicznych spire / revoltec, ogólnie prywatnie fan Arctic Silver 5 a jak jakość to zachwalana jest Coollaboratory Liquid Pro (niestety ma też spore wady, np. trudno ją usunąć), ale ja tutaj piszę z perspektywy mojej pracy czyli serwis PC, nie wiem jak to ma się przy latarkach dokładnie lecz sądzę że dużej różnicy nie ma, działanie ma być takie samo.
Broń Boże używać past termoprzewodzących silikonowych, najtańszy badziew którym nawet głowy sobie nie zawracaj.
W praktyce z ekonomicznych spire / revoltec, ogólnie prywatnie fan Arctic Silver 5 a jak jakość to zachwalana jest Coollaboratory Liquid Pro (niestety ma też spore wady, np. trudno ją usunąć), ale ja tutaj piszę z perspektywy mojej pracy czyli serwis PC, nie wiem jak to ma się przy latarkach dokładnie lecz sądzę że dużej różnicy nie ma, działanie ma być takie samo.
Broń Boże używać past termoprzewodzących silikonowych, najtańszy badziew którym nawet głowy sobie nie zawracaj.
Podejrzewam że będzie pokroju Revolteca klik o którym wspomniałem wcześniej. Opis
wsadź między bajkiWysokiej jakości pasta termoprzewodząca
- smokuxx1987
Ciężko się ją nanosi, szybko wysycha. Na gwinty ok ale trzeba uważać żeby za dużo nie nałożyć, ogólnie jej nie polecam.marcin637 pisze:a te z dodatkiem srebra??
np ta? AAB Cooling Thermal Grease
Do zastosowań latarkowych mx2 jest ok.
Na gwinty też polecam arctic silver 5.
Ostatnio zmieniony piątek 29 lip 2016, 22:29 przez smokuxx1987, łącznie zmieniany 1 raz.