Witajcie.
Chodzi mi po głowie zrobić gimbal ręczny do kamery sportowej wg gotowych pomysłów w sieci na bazie tej latarki, tylko pojawia się mały problem, otóż potrzebna jest przedłużka na trzecie ogniwo i tu nie umiem sobie poradzić wprawdzie w internecie jest mnóstwo takich przedłużek np ta lecz Bg odpisał mi że nie będzie pasować, oraz dedykowanej nie ma.
Czy ktoś z Was może wie jak to zrobić, czy może jakaś inna przedłużka by pasowała
Pozdrawiam
Latarka E3 XM-L T6 rozszerzenie o kolejne ogniwo.
Latarka E3 XM-L T6 rozszerzenie o kolejne ogniwo.
Ostatnio zmieniony niedziela 17 lip 2016, 17:32 przez sunkist, łącznie zmieniany 1 raz.
A wiesz, że przedłużka to nie wszystko ? Masz pewność, że latarka obsłuży więcej ogniw ?
Po 2 po co do takiej latarki pchać przedłużkę ? Przecież takie zoomy świecą tak tragicznie, że nie ma sensu tego w ogóle tykać (nawet patykiem przez szmatę )
Parametry z kosmosu. Jak to cudo ma 500 lumenów to będzie rewelacja.
Po 2 po co do takiej latarki pchać przedłużkę ? Przecież takie zoomy świecą tak tragicznie, że nie ma sensu tego w ogóle tykać (nawet patykiem przez szmatę )
Parametry z kosmosu. Jak to cudo ma 500 lumenów to będzie rewelacja.
ILPT
Bardzo dziękuję za odzew, ale chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodzi.
Chcę zrobić gimbal na bazie latarki, będzie wykorzystana tylko dolna część.Wprawdzie ten projekt działa ale nie wiadomo jak długo ponieważ napięcie z dwóch ogniw to już jest minimum, idealnie były by cztery ogniwa.
Chcę zrobić gimbal na bazie latarki, będzie wykorzystana tylko dolna część.Wprawdzie ten projekt działa ale nie wiadomo jak długo ponieważ napięcie z dwóch ogniw to już jest minimum, idealnie były by cztery ogniwa.