Ja ostatnio czekałem 6 dni aż w końcu wyślą, a specjalnie kupowałem wszystko co niby mieli na stanie. Tragiczny burdel tam mają, jestem przyzwyczajony do lepszych standardów
Na plus belgijska poczta - przesyłka po 7 dniach była u mnie. Szkoda tylko, że tracking się urywa u nas.
Panowie ja mam inny problem, zamówiłem 5szt convoy s2+
Podzielili mi to na 2 zamówienia 1) 2szt 2) 3szt
1) dotarła pocztą belgijską były dwie sztuki s2+
2) dotarła 2 tygodnie później przez RU wewnątrz powinny być 3szt a mam tylko jedną sztukę.
Pisałem już pare maili do nich ale zero odezwu, co ciekawe zamówienie w ogóle nie widnieje na liście "my order" po zalogowaniu na BG ( inne zamówienia tam są normalnie)
A czemu chcesz zakupy z gearbesta widzieć na BG ?
U mnie ostatni przesyłki z gearbest bardzo ładnie w 1,5 tygodnia dochodzą. Natomiast banggood już ponad miesiąc czekam
Ktorego convoya s2+ wziac na rower ? mam jednego (wersja red) i swieci bardziej zimna barwa niz zamowiony pare miesiecy pozniej (wersja blue).. a oznaczenia mi nic nie mowia
Ostatnio zmieniony środa 06 lip 2016, 20:12 przez StuffX, łącznie zmieniany 1 raz.
StuffX pisze:Dzieki za info - nie wiedzialem, jednak bardziej chodzilo mi o roznice w cenie, ktore chyba wynikaja z czegos innego: http://www.gearbest.com/convoy-s2__-_gear/
Ten pierwszy z listy był po 9,99 $ ostatnio gdzieś
Jeżeli potrzebujesz zabezpieczone, to cena w miarę dobra, chociaż zdarzały się lepsze promocje. Jeżeli wystarczą niezabezpieczone, to w sklepiku masz dwie oferty po 15zł/szt. za 3500mAh.