popsuty mactronic

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
przemek2147

popsuty mactronic

Post autor: przemek2147 »

Witam
Jestem zupełnie nowy na tym forum więc pytanie z pewnością poprawi humor niejednemu użytkownikowi tego forum :-).
Posiadam latarkę Mactronic Falcon eye świeci tam 6 zwykłych ledów zasilanych z 3 AAA i nie było z nią problemu bo w sumie używałem jej jako latarki w piwnicy a sporadycznie na rowerze. Niestety ostatnio przez nieuwagę upadla mi na podłogę i pomimo prób lutowania tego nic nie wstało wiec się poddałem. Czy jest sens włożenie do tej latareczki jakiejś mocniejszej diody z driverem??
Link do latarki
http://www.mactronic.com.pl/index.php?m ... -06&filtr=
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

hej, witaj ;-)
Szkoda prądu na zabawę tym plastikiem, jak chcesz coś mocnego to raczej metalowe musi być, zechcesz to pomozemy wybrac i kupić np. na dealextreme
foxx

Post autor: foxx »

jak pisze cali - w plastiku jest problem z chlodzeniem diody o duzej mocy, wiec dziwow nie narobisz...
Tikka XP @ XP-G R5 NW | Akoray K106 @ XP-G R4 NW| Trustfire S-A2 | iTP EOS A3
przemek2147

A więc panowie jeśli ktoś polecił by jakąś konstrukcje był bym bardzo wdzięczny.
Nie ukrywam że chciałbym by była to konstrukcja w miarę nisko budżetowa.
Bo od patrzenia na allegrosza to źle się robi, latarka 1W za 20 zł zasilana jednym paluszkiem AAA na zdjęciu świeci mocniej niż halogen 20 W :razz: :P
SzymonHK

Post autor: SzymonHK »

Sprecyzuj jaki masz budżet to bedzie łatwiej pomóc.
Do sprzedania DARKTORT DT-E1.0 http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=1772
przemek2147

Chciałbym żeby to nie kosztowało więcej niż 50 -60 zł i posiadało uchwyt rowerowy oczywiście
ODPOWIEDZ