Względnie mocna lampka - tereny typu las / wieś

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Względnie mocna lampka - tereny typu las / wieś

Post autor: Dziubek »

Powitać. Tak patrzyłem za lampką i znalazłem to cudo. Myślicie że będzie coś warte ?
Potrzeba na tereny typu las oraz wieś wieczorami / nocą.
Zależy też mi na dość dużej odległości abym miał oświetlenie, powiedzmy te 20-30 merów bez problemu. Lampka ta będzie uzupełnieniem convoy s2+ z owalną optyką.
Oczywiście zdaje sobie sprawę że pakiet na dzień dobry do wymiany bo pewnie cuda są tam typu Ultra, no ale to inny temat.
michal1

Post autor: michal1 »

Może jakiś Nitefighter? Są pewniejsze (wiadomo co jest w środku) i pakiety są dobre, Ceny większe, ale jakość też wyższa.
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Widziałem go ale mam z nim mieszane uczucia. We wcześniejszych tematach ktoś wypowiadał się że za połowę tego ma http://www.aliexpress.com/item/SecurityIng-7-x-CREE-XM-L-T6-LED-Super-Bright-3200Lm-Bicycle-Flashlight/1756201327.html i zdaje egzamin. W moim przypadku mam do wydania 150 zł a NF nie schodzi do tego progu cenowego. Nawet widziałem w sieci filmik to szału raczej nie ma, świeci dość krótko, chyba że to tak ma być.

Może jakaś alternatywa Solar Storm x2 ?
ODPOWIEDZ