Patent niezły z tym mocowaniem 😊
Szukałem innej lampki i znalazłem bloga z recenzjami kilku mocnych lampk - Wall-e to ich odpowiednik Portland Works Design Danger Zone. Jak widac nam się wydaje że Walle to mega mocna lampka a tu są przedstawione mocniejsze. Po co lampka na tym mocniejsza niż Walle? Do jazdy w dzień po drogach.
Tak w ogóle to fajna jest Dinotte 300R tylko gdyby nie ta cena
Mr.P pisze:Jak widac nam się wydaje że Walle to mega mocna lampka
Bo taka właśnie jest. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby do Convoya założyć diodę czerwoną 1 lub 3W i odpowiednio zasilić ... tylko po co. Jak na razie chyba tylko 1 osoba na forum chwaliła się, że coś takiego zrobiła i nie widziałem, żeby byli inni naśladowcy tego pomysłu.
Mr.P pisze:Patent niezły z tym mocowaniem 😊
Szukałem innej lampki i znalazłem bloga z recenzjami kilku mocnych lampk - Wall-e to ich odpowiednik Portland Works Design Danger Zone. Jak widac nam się wydaje że Walle to mega mocna lampka a tu są przedstawione mocniejsze. Po co lampka na tym mocniejsza niż Walle? Do jazdy w dzień po drogach.
Mr.P pisze:Patent niezły z tym mocowaniem 😊
A po co to komu? Wysokie tryby raczej na specjalne okazje typu mgła. A w niższych - podziała odpowiednio dłużej.
Co prawda taka Lupine to lampka na wypasie, amelinowy korpus, czujniki, itd., ale 89€ (u nas w sklepach jak nic wołali by za taką pińcet), co poniektórzy rowery mają tańsze.
Otrzymałem w prezencie lampkę Walle 2. Brakuje mi w niej trybu migającego. Czy robił ktoś z was lub widział jakiś mod do tej lampki, aby taki tryb był dostępny? Może być nawet kosztem trybu ciągłego.
Baltosz, z informacji które znalazłem wersja 2 jest na rynek niemiecki i posiada 2x 0,2W.
W prosty sposób nie dodasz do niej migania raczej bo układ jest pod glutem, najpewniej musiałbyś wywalić oryginalną płytkę i wrzucić tam coś innego więc raczej opcja taka średnia.