Mój projekt: montaż latarek 25.4 pod kierownicę.
Co to masz za motocykl
Jakieś rabaty mogę załatwić dobre.
B
Jakieś rabaty mogę załatwić dobre.
B
Ostatnio zmieniony niedziela 22 maja 2016, 14:15 przez belushi, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, piękna robota! Pytanie czy masz dostęp do takiej frezarki na co dzień w pracy czy posiadasz taką w domowym warsztacie? Jakiego cad/cam używasz? Jaki program sterujący? Jesteś na cnc.info aktywny? Skoro takie cuda możesz robić, nie lepiej byłoby kompleksowo całej latarki od podstaw na nowo zaprojektować? Pozdrawiam!
Panowie i Panie chciałbym coś ogłosić: ja się już pogubiłem kto, jak i kiedy zaklepywał. Naprawdę. Pogubiłem się w tym. Dlatego nie ma kolejki. Proszę do mnie z tą kwestią nie pisać, bo nie chce, żeby ktoś poczuł się dotknięty, tym że go pominąłem. Będę miał jakieś uchwyty to dam tu znać, a raczej w dzielę sprzedaży.
Co do wersji pod Convoya, powstaje, jest progres. Problem w tym, że tanie cad'owanie wychodzi mi bokiem, bo każda zmiana średnicy latarki rozsypuje mi praktycznie cały model, wszystkie szkice gubią odnośniki i się rozjeżdżają. Albo zmienię cad'a, albo zrobię modele od nowa od "tyłu".
Tak czy siak jeden part już do S2 mam w wersji dla maszyny, ale poważnie zrobiłem go idąc od tyłu.
Tylko, że urwanie głowy, jedna maszyna dzisiaj kolizja, na drugiej pompa padła, nie jestem wstanie ogarnąć wszystkiego
Co do wersji pod Convoya, powstaje, jest progres. Problem w tym, że tanie cad'owanie wychodzi mi bokiem, bo każda zmiana średnicy latarki rozsypuje mi praktycznie cały model, wszystkie szkice gubią odnośniki i się rozjeżdżają. Albo zmienię cad'a, albo zrobię modele od nowa od "tyłu".
Tak czy siak jeden part już do S2 mam w wersji dla maszyny, ale poważnie zrobiłem go idąc od tyłu.
Tylko, że urwanie głowy, jedna maszyna dzisiaj kolizja, na drugiej pompa padła, nie jestem wstanie ogarnąć wszystkiego
Jest też wersja policyjna
Zaznaczam od razu, iż niebieska S2+ została umieszczona w uchwycie dla C8. Różni się on trochę średnicą i mocniejsze dokręcanie śrub najprawdopodobniej spowodowałoby niepotrzebne naprężenia w górnej części uchwytu.
Jazdy testowej jeszcze nie wykonałem, bo wciąż czekam na powrót sprzętu z serwisu.
Zaznaczam od razu, iż niebieska S2+ została umieszczona w uchwycie dla C8. Różni się on trochę średnicą i mocniejsze dokręcanie śrub najprawdopodobniej spowodowałoby niepotrzebne naprężenia w górnej części uchwytu.
Jazdy testowej jeszcze nie wykonałem, bo wciąż czekam na powrót sprzętu z serwisu.
Convoy S2 i C8 ster. ElSor
Convoy S2+ XP-E2 RED mod smokuxx1987
XinTD X3 mod Maciex93, ster. ElSor v.2 3,55A
UltraFire C8,mod Dariusz70
TrustFire X6, 9A
Trajka Dekers 1kW, 2x20Ah