Banggood
Czy ktoś od nas z forum zamawiał Astrolux S41??
Bo z tego co widzę na BLF to częśc osób już dostała, a moja jeszcze nie ruszyła się w ogóle z Chin, nawet nie została nadana (czyżby brakło na magazynie?!)
Za to przedłużka zamówiona tego samego dnia (tj. 26.05), wysłana tego samego dnia!
Ojjj Banggood coś mi podpada
Bo z tego co widzę na BLF to częśc osób już dostała, a moja jeszcze nie ruszyła się w ogóle z Chin, nawet nie została nadana (czyżby brakło na magazynie?!)
Za to przedłużka zamówiona tego samego dnia (tj. 26.05), wysłana tego samego dnia!
Ojjj Banggood coś mi podpada
-
- Kontakt:
Czy cena 14,59$ za 4 sztuki 18650 3.7V 2600mah Samsunga (ICR18650-26F) to dobra okazja?
LINK do ogniw
LINK do ogniw
Ostatnio zmieniony niedziela 05 cze 2016, 12:34 przez kruprz, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Gdzie? Trzymały parametry czy jakieś "leżaki" magazynowe? Tu można sprawdzić datę produkcji:hoka pisze:Potwierdzam nic specjalnego, w promocji kupowaliśmy 4x Panasy 3400 z zabezpieczeniem za $8.5.
https://batterybro.com/pages/18650-date ... ookup-tool
Na everbuying doliczają 2 $ za przesyłkę z której nie można zrezygnować, po promocji na BG wychodzi podobniej dla zabezpieczonych ogniw (może kilka PLN więcej, a teraz BG lepiej:)).Manekinen pisze:Na everbuying/gearbest nadal można kupić zestaw 4szt 3400 z zabezpieczeniem po około 14$ co jest spoko ceną. Kupowanie akusów na BG to słaby pomysł, po prostu się nie opłaca.
-
Wierzysz w to, że chińczycy z tych sklepów czy ich dostawcy przejmują się takimi "drobiazgami"? Na pewno czytają też specyfikację każdego ogniwa jak należy je poprawnie przechowywać:D Możnaby się wręcz założyć, że w przypadkowym "magazynie" w Azji temperatury niekoniecznie przypominają standardową temperaturę pokojową;) Inna sprawa, że producenci gwarantują jakośc swoich ogniw do 6 mcy od daty produkcji i to przy założeniu poprawnego przechowywania. Dobre ogniwa po roku leżenia pewnie będą ok - ale li-ion starzeje się począwszy od daty produkcji nawet leżąc bezczynnie na półce, więc czym dlużej leżą tym krócej da się je używać, a tym bardziej przechowywane mocno rozładowane czy w za wysokiej temperaturze.michal1 pisze:allonitium, jak leżały poprawnie przechowywane to i ja mogę kupić "leżaki magazynowe".
http://www.banggood.com/2016midyear.html?utmid=796 znów zaczyna się zakupowo kuponowe szaleństwo.