AMC7135 - skąd?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Volt

AMC7135 - skąd?

Post autor: Volt »

Witam wszystkich,
widziałem, że czasem w driverach własnej produkcji wykorzystujcie AMC7135. Przejrzałem jego notę i stwierdziłem, że mi też by się ów przydał. Jednak mam pytanie - skąd je bierzecie? Kupujecie płytki (np. na DX - KLIK ) i potem je wylutowujecie czy jakoś inaczej?
Jeśli ktoś ma przypadkiem (3 - 5szt) to chętnie kupię.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Awatar użytkownika
Volt

wielkie dzięki fluxor, jakoś wcześniej nie znalazłem. Swoją drogą trochę drogo, wychodzi z przesyłką ponad 4zł za sztukę... na DX niecałe 2zł jak policzyłem, tylko że jest ich za dużo no i czas przesyłki :evil: ehhh no trudno... albo rybki albo akwarium
pozdrawiam
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Post autor: greg »

Dokładnie, kupuje się na DX takie czy inne driverki i wylutowuje. Wychodzi poniżej 1,70 za sztukę. Na KAI też jest sporo. Tutaj wyjdzie Ci po około 1,40 zł/szt. + przydatne pcb i diody, możesz podzielić się zawsze z kolegami :) Ostatnio szybko dość wysyłają, poniżej 14 dni od zamówienia masz na biurku.
Awatar użytkownika
Volt

tak też myślałem o tych z DX, tylko ostatnio moje zaufanie do nich trochę spadło, bo o ile 1wsza przesyłka szła równe 14 dni to druga już czwarty tydzień i jeszcze nie ma :sad:
Chyba że spróbuję zamówić z KAI bo rzeczywiście bardzo tanio wychodzi... no nic, jeszcze pomyślę. Jak będę miał nadmiar na sprzedaż to dam znać :wink: Aha, i rozumiem, że na KAI zamawia się podobnie jak na DX?
pozdrawiam
Awatar użytkownika
greg
Kontakt:

Post autor: greg »

Tak, na KAI zamawiasz identycznie jak na DX, płatność PayPal, tylko koperta przychodzi biała ;)
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>

kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
ODPOWIEDZ