Ankieta do licencjatu - proszę o wypełnienie.
Ankieta do licencjatu - proszę o wypełnienie.
Proszę Was o wypełnienie krótkiej ankiety, dzięki której uda mi się napisać pracę licencjacką.
Temat pracy: "Urazy w gospodarstwie domowym wymagające hospitalizacji".
Z góry dziękuję za pomoc
LINK: https://drive.google.com/open?id=1wOVsD ... vKVXreuOYU
P.S. Jakby w tym dziale nie pasowało proszę o przeniesienie.
Temat pracy: "Urazy w gospodarstwie domowym wymagające hospitalizacji".
Z góry dziękuję za pomoc
LINK: https://drive.google.com/open?id=1wOVsD ... vKVXreuOYU
P.S. Jakby w tym dziale nie pasowało proszę o przeniesienie.
- lord_craven
Tak w temacie od siebie jeszcze dodam, że na szczęście mnie i moich najbliższych w domowym zaciszu nic dramatycznego dotąd nie spotkało (puk, puk, puk odpukać w niemalowane), ale np. mama chłopaka mojej siostry rozlała przypadkiem w kuchni olej i tak niefortunnie chciała go posprzątać, że się na nim poślizgnęła, przewróciła się w efekcie czego złamała sobie miednicę co skończyło się wszczepieniem implantu stawu biodrowego, rehabilitacja trwa już dobrych kilka miesięcy, na szczęście daje to efekty i starsza pani z wolna wraca do życia.
Tak, że uważajcie w domu na siebie i bliskich, bo dom to niby ostoja bezpieczeństwa, ale tylko z pozoru, a zagrożenia czają się na nieostrożnych wszędzie.
Tak, że uważajcie w domu na siebie i bliskich, bo dom to niby ostoja bezpieczeństwa, ale tylko z pozoru, a zagrożenia czają się na nieostrożnych wszędzie.
Zaznaczyłem, że nie uległem wypadkowi, a potem miałem odpowiedzieć, czy po leczeniu czułem dyskomfort... Nie było leczenia przecież, jeżeli nie było urazu... tak, że proszę uważać przy analizie danych, żeby nie brać odpowiedzi o braku dyskomfortu jeżeli nie było urazu, bo to będzie taka statystyka, która jest gorsza od kłamstwa
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255