Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Kupował ktoś może w ostatnim czasie ten powerbank i sprawdzał czy ładuje do 4.20 V ? Mam już chyba trzy jego wersję i nie wiem co obecnie można dostać.
Mam pytanie czy ktoś z Was korzysta z tego sterownika sterownik .
Chciałem go użyć w S2+ czy to dobry pomyłs czy są lepsze (np. cenowo) np. w naszym sklepiku .
A macie jakieś doświadczenia z komentarzami do zakupionych produktów
Jakieś 2 miesiące temu napisałem jak najbardziej pozytywny komentarz do zakupionego hosta S2+ i do tej pory nie został opublikowany.
To samo kilka dni temu komentowałem zakupiony zegarek (również pozytyw) i też nie został opublikowany.
arek1134, różnie to bywa z tymi kuponami u nich. Niekiedy system się uprze i pomimo, że coś jest odznaczone, to przez "to coś" nie działa kupon. Czasem niestety niektóre produkty nie podlegają pod zniżki i nie zrobisz nic. Na szczęście chyba ostatnio jest więcej ofert promocyjnych, które dodatkowo można punktami potraktować i tak, np RPi3 do kupienia jest za <36$.
Ja za to dostałem darmowe śledzenie do pierdoły za 3$, to myślę sobie fajnie, "promocja" (lub błąd) nadal działa, to zamówię coś większego i też dostanę. No i zamówienie za 17$ nie dostało śledzenia. Ja już nie rozumiem co tam się u nich dzieje