marmez bardzo dziękuję.
Szukałem inspiracji żeby uszyć sobie pokrowiec do Convoy L2 by Greg. Pokrowiec na X1 uszyłem ale na L2 nie miałem pomysłu.
Zabrałby człowiek latarkę na spacer a nie ma jej gdzie wcisnąć.
Fenix TK75, czyli rzut okiem na pękatą, dalekosiężną bestię.
-
No i po długich negocjacjach stałem się posiadaczem fenixa tk 75 2900lm trochę zaryzykowałem ale kupiłem używkę nie cały rok w posiadaniu poprzedniego właściciela w komplecie z oryginalnymi akumulatorami fenix 2600ahm oraz dodatkowym kompletem akumulatorów made in KOLBA 2600ahm i ładowarką, faktura. Cena z przesyłką 500zł jedyne czego zabrakło w zestawie to zapasowych oringów ale myślę, że cena była dobra tym bardziej, że mam na nią jeszcze 4,5 roku gwarancji.
Wrażenia niesamowite choć powiem, że nie mam porównania z innym porządnym sprzętem. Mój pierwszy chinolek świeci przy fenixie jak diodka przy żarówce 100w
Pewnie tk 75 2015 edition 4000lm jest mocniejsza a rc40 na pewno jednak już teraz wiem, że mocniejszej latarki i tak nie dał bym rady wykorzystać
co do grzania się latarki to korpus co najwyżej robi się ciepły myślałem, że to bardziej się grzeje.
Zainspirowany jednym filmikiem na youtube postanowiłem użyć latarki w trakcie jazdy samochodem włączyłem długie światła u użyłem latarki strumień światła tk75 leciał sporo dalej na mojej buzi pojawiło się wielkie łał
Wrażenia niesamowite choć powiem, że nie mam porównania z innym porządnym sprzętem. Mój pierwszy chinolek świeci przy fenixie jak diodka przy żarówce 100w
Pewnie tk 75 2015 edition 4000lm jest mocniejsza a rc40 na pewno jednak już teraz wiem, że mocniejszej latarki i tak nie dał bym rady wykorzystać
co do grzania się latarki to korpus co najwyżej robi się ciepły myślałem, że to bardziej się grzeje.
Zainspirowany jednym filmikiem na youtube postanowiłem użyć latarki w trakcie jazdy samochodem włączyłem długie światła u użyłem latarki strumień światła tk75 leciał sporo dalej na mojej buzi pojawiło się wielkie łał
Ostatnio zmieniony piątek 13 maja 2016, 19:36 przez Wiciu 1982, łącznie zmieniany 1 raz.