który convoy
który convoy
Witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam.
Wiem że tematów było i jest dużo na temat latarki do roweru, ale mi chodzi konkretnie o model convoya z fastecha, bo jest tego za dużo, wiec prosto który model latarki do 20$, chyba że inna marka.
pozdro
Wiem że tematów było i jest dużo na temat latarki do roweru, ale mi chodzi konkretnie o model convoya z fastecha, bo jest tego za dużo, wiec prosto który model latarki do 20$, chyba że inna marka.
pozdro
Ja bym proponował uniwersalną taką:
Convoy S2+ 1*Cree XM-L2 T5-5B 745-Lumen 2-Group 3/5-Mode LED Flashlight , 1*18650 / AMC7135*6 /
Convoy S2+ 1*Cree XM-L2 T5-5B 745-Lumen 2-Group 3/5-Mode LED Flashlight , 1*18650 / AMC7135*6 /
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Dokładnie, jak nie będziesz modować to powyżej 2,1A się nie pchaj , przy swobodnym przepływie powietrza na kierownicy podczas jazdy taka wartość prądu jej nie zaszkodzi. Ale nie zostawiałbym jej na świeczkę przy w pełni naładowanym ogniwie samej sobie bo trochę się może zagrzać
Róznica między 2,1A a 2,8A na oko jest niewielka, na pewno nie tak duża jak grzanie się i "dojenie" ogniwa.
Róznica między 2,1A a 2,8A na oko jest niewielka, na pewno nie tak duża jak grzanie się i "dojenie" ogniwa.
Zestaw rowerowy:
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Światła mijania/drogi publiczne - L2P 2,8A noctigon + daszek/ s2+ 3*xpl optyka owalna
Światła drogowe/teren - C8 3*xp-l 4,2A ledil 35mm
Możesz zamówić TU .
Wysyłka za darmo i dosyć szybka, kod BLF15 obniża cenę o 15%.
Wysyłka za darmo i dosyć szybka, kod BLF15 obniża cenę o 15%.
witam i pozdrawiam
a co sadzicie o takich wynalazkach
Ostatnio zmieniony środa 11 maja 2016, 20:42 przez korben55, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że:korben55 pisze:witam i pozdrawiam
http://allegro.pl/lt1-latarka-swat-cree ... 39496.html
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=130
Tylko 88 stron
Poczytaj komentarze:
Latarka 10W miała w rzeczywistości mniej niż 1W. Sprzedawca przyznał, że "nie wie" co sprzedaje. Poprosiłem o zmianę opisu aukcji by nie zmylił on kolejnych kupujących. Brak reakcji = celowe wprowadzanie w błąd by nabić swe kieszenie. NIE POLECAM!!!!
[Odpowiedź z : 24 gru 2015, 01:04 ] Nie rozumiem w jakim celu opowiada Pan bzdury. Wyjaśniliśmy Panu że dane techniczne pochodzą od inportera lub producenta. Opisu nie da się i nie dało zmienić bez zamykania aukcji, ale to Panu chodziło. Za brednie o celowym wprowadzaniu w błąd pozew
Latarka 10W miała w rzeczywistości mniej niż 1W. Sprzedawca przyznał, że "nie wie" co sprzedaje. Poprosiłem o zmianę opisu aukcji by nie zmylił on kolejnych kupujących. Brak reakcji = celowe wprowadzanie w błąd by nabić swe kieszenie. NIE POLECAM!!!!
[Odpowiedź z : 24 gru 2015, 01:04 ] Nie rozumiem w jakim celu opowiada Pan bzdury. Wyjaśniliśmy Panu że dane techniczne pochodzą od inportera lub producenta. Opisu nie da się i nie dało zmienić bez zamykania aukcji, ale to Panu chodziło. Za brednie o celowym wprowadzaniu w błąd pozew
Z ciekawości poczytałem sobie komentarze delikwenta i... ależ marna handlarzyna, gdzie taka nędza mentalna się rodzi i wychowuje, aż dziw bierze, że to, to ma jakichkolwiek klientów, ludzie są jednak głupi.a59 pisze:Poczytaj komentarze:
Te notoryczne podśmiechujki i wytykanie w co drugim komentarzu swoim klientom małoletniego wieku jest poniżej poziomu szlamu w szambie, w realu dostałby taki kozak parę razy w pysk od co bardziej krewkich kontrahentów i szybko nauczyłby się kulturalnego i profesjonalnego traktowania swojej klienteli. Z resztą co ja piszę, to zwykły tchórz, twarz w twarz nie odważył by się na taką zuchwałość jak pyskowanie klientowi, żałosna kreatura.
To jest właśnie to co Vigo pisze...
Też poczytałem negatywy i odpowiedzi. Sprzedawca wg mnie jest wyjątkowo bezczelny i arogancki...
*pstro prawda.a59 pisze:Poczytaj komentarze:
[Odpowiedź z : 24 gru 2015, 01:04 ] Nie rozumiem w jakim celu opowiada Pan bzdury. Wyjaśniliśmy Panu że dane techniczne pochodzą od inportera lub producenta. Opisu nie da się i nie dało zmienić bez zamykania aukcji*, ale to Panu chodziło. Za brednie o celowym wprowadzaniu w błąd pozew
Też poczytałem negatywy i odpowiedzi. Sprzedawca wg mnie jest wyjątkowo bezczelny i arogancki...
*I do tego ironiczny...Oferta bardzo atrakcyjna tylko co z tego jak dostałem 500 srutów jakies nożyki , tarcze i pokrowiec ,a reszta nie ma jednym słowem nędza można tylko zwykłym śrutem poszczelac za 10 zł ! Sprzedawca nie odpowiada na meila , typowy wałek NIE POLECAM
[Odpowiedź z : 12 kwi 2015, 00:53 ] Szanowny allegrowiczu- oprócz śrutu, nożyków, tarcz , pokrowca i reszty dostałeś wiatrówkę, którą możesz "poszczelać" - czyli wszystko co powinieneś dostać. Grabki, szpadelek, piaskownica. Proponuję chociaż raz spróbować przeczytać opis aukcji.*
...Grabki, szpadelek, piaskownica.
A za to: " Faktury i paragony generowane są online za pomocą programu wfirma - nie są dołączane do przesyłek - przysyłamy je na @. " - tekst zamieszczony w opisach ich aukcji, to w końcu któryś obrażony i wkur... klient, kiedyś pyskatego żartownisia zadenuncjuje do UKS-u, będzie płacz & zgrzytanie zębów i skończy się dowcipkowanie.
___
___
Witam i pozdrawiam wszystkich, trochę pracy ale był czas na lekturę, więc kolega będzie zamawiał te "cudo" hehe
https://www.fasttech.com/product/182680 ... -2-group-3, lub inna barwa
mam jeszcze weekend bo może s3 będzie, ma być szerzej na rower i na co dzień dobry wybór?
https://www.fasttech.com/product/182680 ... -2-group-3, lub inna barwa
mam jeszcze weekend bo może s3 będzie, ma być szerzej na rower i na co dzień dobry wybór?