Pierwsza lepszw latarka. Plus składanie samemu.
- smokuxx1987
Raczej XP-L. Najważniejsze jest dobre odprowadzanie ciepła i nie przekraczanie o więcej niż ok 50% prądu max z noty i będzie ok. Choć na 1 ogniwie nie poszalejesz to jeszcze z 2 AMCki można dołożyć i pokazy robić na raczej pełnym aku.9452130 pisze:xm-l hi v2
Jak będzie za > 20zł to szukaj innego optyka. Za 10zł + wysyłka można(było?) kupić szybki na forum.9452130 pisze:Szkiełko zwiększy koszt o 50% prawie jak będzie lekko powyżej 50
A te z forum na pewno są ok tzn ar99%? Jeśli tak to poszukam zaraz czy ktoś jeszcze sprzedaje jak nie to niedługo zrobię sobie randkę po optykach.
Zamówiłem 2x nitecore tube ale one będą fo kluczyków samochodowy. A zapomniałem o kluczach od domu gdzie może być latarka trochę większa bo nie będzie mnie smyrać po nodze podczas jazdy. Więc szukam jeszcze czegoś na 1xAAA pod klucze więc małe. Fajnie jakby świeciło dobrze ale nie kosztowało za dużo. Po prostu ma na klatce pozwolić zajrzeć do skrzynki w nocy itd. Plus latarka na 2xAA która potrafi już zaświeci jakoś. Fajnie jak by ta do kluczy znalazła się do 5$ a większa do 15$ i raczej bez dokładania bo używane to za często one nie będą. Znajdzie się coś z chin?
Zamówiłem 2x nitecore tube ale one będą fo kluczyków samochodowy. A zapomniałem o kluczach od domu gdzie może być latarka trochę większa bo nie będzie mnie smyrać po nodze podczas jazdy. Więc szukam jeszcze czegoś na 1xAAA pod klucze więc małe. Fajnie jakby świeciło dobrze ale nie kosztowało za dużo. Po prostu ma na klatce pozwolić zajrzeć do skrzynki w nocy itd. Plus latarka na 2xAA która potrafi już zaświeci jakoś. Fajnie jak by ta do kluczy znalazła się do 5$ a większa do 15$ i raczej bez dokładania bo używane to za często one nie będą. Znajdzie się coś z chin?
Wszystko dotarło jednak nie ma najmniejszych szans żeby skręcić pigułę jak jest w niej sterownik ponieważ kółko które powinno się wkręcić nawet się nie mieści. Musiałbym usunąć 4x amc7135 żeby to zmieścić a to się raczej mija z celem. Jakieś pomysły? Mogę to przylutować zamiast przykręcać? Tylko czy sterownik wytrzyma tak dlugie grzanie jak będzie potrzebne żeby cyna złapała bez zimnego lutu pigułę.
- smokuxx1987
- smokuxx1987
Cały driver musisz przylutować do piguły.
http://www.swiatelka.pl/upload_img/obra ... f18838.jpg
http://www.swiatelka.pl/upload_img/obra ... f18838.jpg