Podziel się swoją radością 2
michal1, mhm, będzie trzeba jeździć. Póki dzieci nie podrosną, to obadam polską stronę, a potem można będzie pomyśleć o niemieckiej. Od kiedy mieszkam w Szczecinie to - wstyd - bardzo mało rowerem jeżdżę, ale jestem dobrej myśli, że to się poprawi Czasu więcej, dzieci większe
---------
Druga radość, to udało mi się wypolerować (całkiem przyzwoicie) szybkę od zegarka. Miała dość głębokie rysy na środku (wypukłe szkiełko), bo ileś lat temu malutki jeszcze potomek znalazł sobie raz jako zabawę szurania zegarkiem po podłodze Ostanio mi faza na zegarek/zagarki wróciła i zacząłem odnawiam
Było tak:
Jest tak:
kilka zdjęć więcej
Pozdrawiam.
---------
Druga radość, to udało mi się wypolerować (całkiem przyzwoicie) szybkę od zegarka. Miała dość głębokie rysy na środku (wypukłe szkiełko), bo ileś lat temu malutki jeszcze potomek znalazł sobie raz jako zabawę szurania zegarkiem po podłodze Ostanio mi faza na zegarek/zagarki wróciła i zacząłem odnawiam
Było tak:
Jest tak:
kilka zdjęć więcej
Pozdrawiam.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Dziś byłem na badaniach lekarskich w związku ze zmianą stanowiska + dodatkowe z okazji nadchodzącego szkolenia na widlaki. Co mnie najbardziej cieszy to fakt zdania psychotestów o których wiedziałem tylko tyle, że są "straszne" i nie wszyscy je zdają. Mnie się udało bez poprawek i chyba z całej grupy miałem najlepszy średni czas reakcji.
To ja nie miałem tych obrazków tylko 3 zadania: sygnalizator świetlny 3-kolorowy + sygnał dźwiękowy i trzeba było naciskać na pedał jak zaświeciło się czerwone lub pomarańczowe światło. 2gi test to naciskanie 1 z ok 10 grzybków w momencie zapalenia się światełka nad danym przyciskiem i ostatni test to tzw aparat krzyżowy.
Jeszcze w temacie głównym, to odebrałem przed chwilą z poczty Beelink M18, Mi Band z HR i inne pierdółka. M18 jednak dopiero na weekend przetestuję, bo TV UHD stoi już w nowym lokum.
Jeszcze w temacie głównym, to odebrałem przed chwilą z poczty Beelink M18, Mi Band z HR i inne pierdółka. M18 jednak dopiero na weekend przetestuję, bo TV UHD stoi już w nowym lokum.
Witam
Pozdrawiam
Regularnie, co dwa lata..., plus wyszukiwanie liczb z pary, potem zapisanie drugiej liczby. Porównywanie figur, odnajdywanie zależności pomiędzy figurami itp...ElSor pisze:sygnalizator świetlny 3-kolorowy + sygnał dźwiękowy i trzeba było naciskać na pedał jak zaświeciło się czerwone lub pomarańczowe światło. 2gi test to naciskanie 1 z ok 10 grzybków w momencie zapalenia się światełka nad danym przyciskiem i ostatni test to tzw aparat krzyżowy.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
taaa...ja ostatnio chciałem gościa wylać na tych testach, burak mi kartkę wyrwał w trakcie pisania. Zdać zdałem dwie strony wcześniej, ale trochę kultury powinno być, to mu pojechałem. No i druga sprawa-mi już dwa razy wyszło że jestem głuchy-bo testy na słuch nie są robionew cichym pomieszczeniu tylko czymś w rodzaju kibla na dworcu. Już nie będę pisał o sensie testowania kogokolwiek w trakcie sezonu lub w piątkowe popołudnie po całym tygodniu tyrania. Pracodawca za to nic nie musi przechodzić.
Witam
Pozdrawiam
No to "moja" firma w tym względzie trzyma poziom. Na badania nie można iść po nocy, ani przed nocką. Profesjonalna kabina audiometru itp. Na badania okresowe mamy "ustawowe" 8h.fxxx pisze:Już nie będę pisał o sensie testowania kogokolwiek w trakcie sezonu lub w piątkowe popołudnie po całym tygodniu tyrania. Pracodawca za to nic nie musi przechodzić.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Zazdroszczę, wkrótce mnie to czekafxxx pisze:Skończyłem plantować teren wokół domu 300t żwiru, ziemi i klińcu i materiał z budowy. Powstało w miarę normalne podwórko w terenie o nachyleniu średnio 25%
A mi udało się znaleźć czas aby w końcu natrysnąć powłokę na własne auto
image hosting gif