Jestem tu nowy dopiero zaczynam latarkową przygode
![;-)](./images/smilies/oczko2.gif)
Właśnie miałem zamiar zabrać się za napisanie jakiejś recenzji latareczki Fetin która dzięki pomocy kolegi Lennina nabyłem
![;-)](./images/smilies/oczko2.gif)
Niestety latareczka odmówiła posłuszeństwa nim zdążyłem się nią nacieszyć i przetestować jak świeci wieczorem.
Odrazu mowie ze na latarkach się nie znam zbytnio(dopiero zaczynam) , a na elektronice tak troszeczkę
![;)](./images/smilies/oczko.gif)
Od początki latarka dziwnie sie zachowywała gdyż miała tryby Low - High - High W Trybie Low pobierała ponad 100mA a w trybie High największy pobór to było około 500-600mA na naładowanym akusie AA. Cos mało pobierała, bo niby na DX jest napisane ze w trybie High świeci 40min a w Mid 4h ponad Czyli to wychodzi na to ze byl tryb Mid? Sam nie wiem ... Podsumowując High i Mid zużywał tyle samo prądu i tak samo świecił.
Kurcze ale latarka mi się popsuła, nawet nie zdążyłem przetestować jej
![;-( ;-(](./images/smilies/placze.gif)
Zmieniałem z akusa na baterie włożyłem i zaświeciła a po chwili zaczęła świecić tak ze trochę przygasało światło ale minimalnie dosłownie. W sumie od początku ciut tak się robiło ale no minimalnie(trzeba było się wpatrzyć). Znowu zmieniłem na baterie inna i zaczęła świecić ledwo ledwo co i migać, rozkręciłem skręciłem i to samo. Rozkręciłem ja i przedmuchałem, palcem przeczyściłem poswecila dobrze przez troche i znowu tak ledwo co a potem juz wcale nie chciała. Na około 10 rozebrań i złożeń raz na chwile zaświeciła i nie działa mi wcale teraz
![;-( ;-(](./images/smilies/placze.gif)
Dodam jeszcze ze omijając włacznik tez nie dziala bo juz myslalem ze to moze on sie popsuł.
No i jak tu sie nie zdenerwować kurcze, co tu teraz z nią robić?
Licze na wasza pomoc bo sam to nic juz nie wykombinuje...