Na stronie LL też jest informacja o 1000lm w trybie boost i 2h
Dziwne to wszystko.
Latarka dla przewodnika
Lucky Sun D80 lub BLF D80 to dobra propozycja. Latarka ma wyraźny spot. Do wskazywania będzie słabszy tryb, a jak będzie trzeba zaświecić mocniej/dalej to spil się przyda. Zaskoczony zostałem pozytywnie wykonaniem i rozmiarami. D80 jest mniejsza od C8 i jest wg. mnie bardzo ładna. Szkiełko z powłokami AR, zasilanie 18650 i jak nie świecisz maxem ciągle w pomieszczeniu to na pewno nie trzeba jej poprawiać. Sterownik z pamięciom ostatniego trybu też będzie tu dużym plusem. Cena przystępna bardzo w stosunku do LL.
A jak coś mniejszego to Manker T01 - polecam!!! Ruszy na AA oraz 14500 i na prawdę jest super latareczką. Ma wyraźny spot podobnie jak D80 ale oczywiście poświeci troszkę krócej i bliżej. Na AA do 100m bez problemu. Ma włącznik na głowicy więc łatwa i przyjemna obsługa, pamięć ostatniego trybu i konfigurowalny sterownik.
A jak coś mniejszego to Manker T01 - polecam!!! Ruszy na AA oraz 14500 i na prawdę jest super latareczką. Ma wyraźny spot podobnie jak D80 ale oczywiście poświeci troszkę krócej i bliżej. Na AA do 100m bez problemu. Ma włącznik na głowicy więc łatwa i przyjemna obsługa, pamięć ostatniego trybu i konfigurowalny sterownik.
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Tutaj masz dyskusję na jej temat. Wynika z niej niestety, że jest bardzo przereklamowana.
Na pewno lepszym wyborem będzie MTE M2-5, o której pisałem stronę wcześniej. Można ja zasilić li-ionem, ma sterownik ze stabilizacją i zabezpieczenie przed rozładowaniem akumulatora.
Tutaj masz dyskusję na jej temat. Wynika z niej niestety, że jest bardzo przereklamowana.
Na pewno lepszym wyborem będzie MTE M2-5, o której pisałem stronę wcześniej. Można ja zasilić li-ionem, ma sterownik ze stabilizacją i zabezpieczenie przed rozładowaniem akumulatora.
Racja, nie doczytałem wcześniej.michal1 pisze:Link jest o P 7.2, a ja mam na myśli P7R. Z opisu wynika, że dwie różne konstrukcje.
No to w takim razie podane parametry mogą być prawdziwe. Strumień światła 1000 lm przy prądzie np 3A jest jak najbardziej możliwy. Natomiast zwróć uwagę na minimalny czas świecenia. Podają, że 2 godziny ale są dwie gwiazdki, które informują, że jest to czas uzyskany do spadku jasności do 1 lm. Wynika z tego, że 1000 lm będzie tylko pewnie przez kilka minut po włączeniu a potem jasność będzie sukcesywnie spadać.